Gå til hovedindhold

Spar Nord Helsingør og Hørsholm udvider med ny Private Banking rådgiver

6914 Hørsholm · Nyhedsrummet · Ny Rådgiver

Dorthe Lynge Rasmussen (52) er tiltrådt som ny Private Banking rådgiver i Spar Nord Helsingør og Hørsholm. Her skal hun fremover medvirke til at sikre kompetent rådgivning til bankområdets formuende kunder.

Med formålet om at komme tættere på bankens formuende kunder har Spar Nord Helsingør og Hørsholm ansat Dorthe Lynge Rasmussen som Private Banking-rådgiver til deres bankområde. Her skal hun skræddersy løsninger til kunder og komme med konkrete forslag til optimering af økonomi i forhold til blandt andet pension og investering.

Dorthe tiltræder stillingen med 33 års erfaring inden for den finansielle verden, hvor hun har erhvervet sig nogle værdifulde kompetencer. Hertil har hun også en stærk tilknytning til lokalområdet, hvor hun selv bor. Det er således en stærk profil, som de to lokalbanker får med ombord på holdet.

- Jeg glæder mig til at blive en del af en bank i rivende udvikling, hvor den lokale tilstedeværelse er vægtet højt. Og jeg ser frem til at hjælpe kolleger med gode forretninger og bidrage til gode kundeoplevelser, hvor jeg vil gøre mit ypperste for at bidrage til vækst og sætte formuerådgivning i spil i privat og erhverv, fortæller Dorthe Lynge Rasmussen.

Privat bor Dorthe i Hørsholm med sin mand. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner, yoga, meditation, mindfulness, natur og badning.

Dorthe Lynge Rasmussen tiltrådte stillingen pr. 1. november 2023, og hun er derfor klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder – både i Helsingør og Hørsholm. Hun kan kontaktes på telefon 2686 5085 eller mail dolr@sparnord.dk.

Publiceret d.
30. november 2023