Gå til hovedindhold

Spar Nord Hørsholm henter erfaren privatrådgiver  

4293 Hørsholm · Nyhedsrummet · Navnenyt · Ulla

Fremover kan kunder i Spar Nord Hørsholm glæde sig til at få rådgivning af Ulla Rydahl (56), der fra 1. februar 2022 er tiltrådt stillingen som privatrådgiver.

Spar Nord har hentet endnu en medarbejder til den nyetablerede afdeling i Hørsholm i form af Ulla Rydahl. Med sig har Ulla 35 års erfaring inden for den finansielle verden. Senest som privatkundechef i Handelsbanken i Lyngby. Foruden sin solide erfaring som privatkunderådgiver har Ulla suppleret sin bankuddannelse med en forsikringsrådgiveruddannelse samt en coachuddannelse. Dermed kan Spar Nords kunder se frem til en erfaren kvinde, som nu træder ind i det nye team i Hørsholm.

Selv ser Ulla frem til at være med til at starte en ny afdeling op fra bunden:

- Det bliver utroligt spændende at være med til at bygge en helt ny afdeling op fra bunden. For mig handler det om at skabe en afdeling, hvor kunder mærker den gode stemning, når de kommer ind, fortæller Ulla Rydahl.

Privat bor Ulla i Fredensborg. Når ikke fritiden bruges med hendes datter, svigersøn og barnebarn, nyder Ulla at bruge tiden på venner, teater og lange gåture i naturen, hvor hun kan gå og drømme om den næste rejsedestination.

Ulla er tiltrådt stillingen i Spar Nord Hørsholm pr. 1. februar 2022, og hun er derfor klar til at byde kunder velkommen i Spar Nord. Hun kan kontaktes på ury@sparnord.dk eller tlf. 96 16 20 04.

Publiceret d.
15. februar 2022