Skal Spar Nord Fonden støtte din lokale forening?

Et velfungerende foreningsliv er grundstenen i vores lokalsamfund og en base for fællesskab, trivsel og aktiv fritid for både små og store. Derfor støtter Spar Nord Fonden årligt det lokale foreningsliv med en lang række kontante donationer.

Nu har din lokale forening mulighed for at modtage 10.000 kroner til et godt formål, når Spar Nord Hørsholm på vegne af Spar Nord Fonden uddeler 5 x 10.000 til det lokale kultur- og foreningsliv i Hørsholm og omegn.

- Vi er utroligt glade for, at vi på vegne af Spar Nord Fonden har mulighed for at bidrage til vores lokale foreningsliv i Hørsholm og omegn. Et spirende foreningsliv skaber vækst, glæde og samhørighed. Det vil vi som hele Hørsholms bank naturligvis gerne bakke op om, fortæller afdelingsdirektør i Spar Nord Hørsholm, Jacob Duch-Pedersen.

De indsendte ansøgninger bliver vurderet, bedømt og udvalgt af en lokal dommerkomité bestående af: Morten Slotved, borgmester i Hørsholm Kommune, Fred Jacobsen, redaktør hos Ugebladet Hørsholm og Bo Sejer Johansen, bankrådsmedlem i Spar Nord.

- Jeg er vært – både når dommerkomitéen skal på arbejde og når de 5 x 10.000 kroner skal overrækkes til de lokale donationsmodtagere. Jeg glæder mig, og jeg håber, vi modtager en masse ansøgninger, slutter Jacob Duch-Pedersen.

Ansøgningsfristen er 6. juni 2022. Ansøgningen skal indsendes via en speciel skabelon på:sparnordfonden.dk/foreningsliv

Publiceret d.
30. maj 2022