Gå til hovedindhold

Ny totalrådgiver til erhvervsafdelingen i Spar Nord Lillebælt

7270 Lillebælt · Nyhedsrummet · Ny Totalrådgiver

Kristine Winther Thomsen er tiltrådt stillingen som ny totalrådgiver i Spar Nord Lillebælts erhvervsafdeling. Her skal hun fremover hjælpe selvstændige erhvervsdrivende med at balancere privat- og virksomhedsøkonomien.

Februar måned startede med en forstærkning af erhvervsafdelingen i Spar Nord Lillebælt. Her tiltrådte Kristine Winther Thomsen nemlig stillingen som ny totalrådgiver, hvor hun i samarbejde med dygtige kolleger fremover skal bidrage til den positive udvikling samt sikre bankens erhvervs- og privatkunder alsidig og kompetent rådgivning.

Kristine tiltræder stillingen med flere års erfaring inden for den finansielle verden. Hun har blandt andet arbejdet som erhvervsrådgiver hos Totalbanken, hvor hendes primære kundeportefølje var små og mellemstore virksomheder. Det er således en stærk profil, som Spar Nord Lillebælt får med ombord på holdet.

- Jeg ser meget frem til at blive en del af et stærkt team samt at komme tæt på mine kunder. For mig har den personlige relation stor betydning for at yde den bedste rådgivning og forstå kundernes finansielle behov bedre, udtaler Kristine.

Privat bor Kristine i Ebberup sammen med hendes mand Jens og deres tre børn. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner, fodbold, håndbold, jagt, skisport og at sejle.

Kristine Winther Thomsen er tiltrådt stillingen pr. 1. februar 2024, og hun er således klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Hun kan kontaktes på telefon 7225 0077 eller mail kwt@sparnord.dk.

Publiceret d.
15. februar 2024