Gå til hovedindhold

Spar Nord Lillebælt opruster med ny afdelingsdirektør for erhverv

6500 Lillebaelt · Nyhedsrummet · Ny Medarbejder

Chi Kim Ruby (44) er pr. 1. september tiltrådt som ny afdelingsdirektør for Spar Nord Lillebælts erhvervsafdeling. Her skal hun fremover lede erhvervsgruppen og sikre, at afdelingens erhvervskunder fortsat modtager kompetent og personlig rådgivning.

Med mere end 20 års erfaring inden for den finansielle verden, heraf 10 år med erhverv, er det en særdeles stærk profil, der nu skal tage roret som ny afdelingsdirektør for Spar Nord Lillebælts erhvervsafdeling. Chi Kim Ruby er nemlig tiltrådt stillingen, og hun skal fremover lede et kompetent team af erhvervsrådgivere og medvirke til, at bankens erhvervskunder fortsat modtager kompetent rådgivning.

Hun kommer fra en stilling som erhvervsrådgiver i Fredericia, hvor hun har været de sidste 7-8 år. Hun har derfor både et bredt resume af erhvervskompetencer og et stærkt kendskab til lokalområdet.

Som et velkendt ansigt i lokalområdet og med en solid erhvervsmæssig erfaring bidrager Kim med en stærk profil i det fortsatte arbejde med at styrke bankens markedsposition.

- Jeg ser frem til at blive en del af en lokalbank, der besidder en stor beslutningskompetence samt en nærværende lokal tilstedeværelse. Vi skal fortsætte den gode udvikling, hvor ambitionen er at vækste yderligere og styrke den lokale forankring i Lillebælt, fortæller Chi Kim Ruby.

Privat bor Kim i Harndrup på Fyn med sin ægtefælle og deres tre børn på henholdsvis 13, 15 og 16 år. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner, god mad og træning.

Chi Kim Ruby er tiltrådt stillingen pr. 1. september 2023. Hun kan kontaktes på telefon 7620 6406 eller mail chki@sparnord.dk.

Publiceret d.
7. september 2023