Gå til hovedindhold

Spar Nord Lillebælt byder velkommen til ny privatrådgiver

6501 Lillebælt · Nyhedsrummet · Julie

Julie Elisabeth Mørch (31) er tiltrådt stillingen som ny privatrådgiver i Spar Nord Lillebælt. Her skal hun fremover medvirke til, at bankens kunder modtager kompetent og alsidig rådgivning.

Spar Nord Lillebælt har ansat Julie Elisabeth Mørch som ny privatrådgiver, og hun skal fremover være en del af et stærkt team af rådgivere, der skal fortsætte den positive udvikling i banken og medvirke til at styrke markedspositionen i Lillebælt.

Julie kommer fra en stilling som privatrådgiver i Nordea, hvor hun blandt andet har erhvervet sig solide kompetencer inden for ejerboligkøb, pension og investering. Med 8 års erfaring inden for den finansielle verden er det en stærk profil, som Spar Nord Lillebælt får med ombord på holdet.

-  Jeg glæder mig til at blive en del af en bank i rivende udvikling, hvor der er en nærværende og lokal beslutningskraft. Samtidig ser jeg frem til at møde kolleger og kunder, hvor jeg vil gøre mit bedste for at kunne realisere planer og drømme for vores eksisterende og nye kunder, fortæller Julie Elisabeth Mørch.

Privat bor Julie i Odense sammen med sin mand Rasmus og deres to børn på henholdsvis 4 år og 14 måneder. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner og løb, herunder flere gennemførte halvmaraton og et enkelt maraton.

Julie Elisabeth Mørch tiltrådte stillingen pr. 1. september 2023, og hun er derfor klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Hun kan kontaktes på telefon 7620 6420 eller mail jumo@sparnord.dk.

Publiceret d.
10. oktober 2023