Gå til hovedindhold

Entreprenørvirksomhed: Årlig leasingramme giver fleksibilitet

E9 · Topfoto

Når Sejlstrup Entreprenørforretning og virksomhedens afdelinger skal investere i nye lastbiler og entreprenørmaskiner, er der ikke langt fra tanke til handling. Med en fast årlig leasingramme er bevillingen og kreditten givet, så virksomheden hurtigt kan slå til, når behovet opstår.

Med en omsætning på et trecifret millionbeløb og en fortsat voksende forretning har Sejlstrup Entreprenørforretning og afdelingerne Sejlstrup Transport og Vrå Mørtelværk løbende behov for nye maskiner for at kunne følge med ordreudviklingen.

 - Vil vi vækste i vores branche, kræver det, at vi løbende tilfører både nye lastbiler og entreprenørmaskiner til vores virksomheder. Med leasing gennem Spar Nord kan vi hurtigt få finansiering på plads, og det har en stor betydning for os, fortæller Leif Sørensen, der ejer de tre virksomheder sammen med sine to svogre Martin Jensen og Anders Jensen.

E9 · Foto
- For os er det væsentligt, at det er nemt og hurtigt at få finansiering på plads, når vi skal investere i køretøjer og maskiner. Vi skal kunne slå til med det samme, når vi får et godt tilbud, hvilket vi kan med en fast leasingramme, hvor det formelle kan ordnes digitalt.

Leif Sørensen
Indehaver, Sejlstrup Entreprenørforretning

Finansieringen af virksomhedens maskiner foregår gennem en leasingramme, hvor bevillingen og en fastsat kredit er givet for et år frem i tiden, hvilket er en ideel finansieringsløsning til virksomheder, der ofte investerer i omkostningstunge maskiner, fortæller kundechef i Spar Nord Leasing, Jens Martin Hummelmose:

- Med en årlig leasingramme har virksomheden en større frihed til at investere, fordi kreditten og bevillingen er givet, og samtidig betaler man kun for de maskiner, man allerede har finansieret. På den måde bliver den månedlige ydelse justeret løbende i takt med, at man benytter rammen til at finansiere nye maskiner.

- Leasingrammen giver eksempelvis Leif Sørensen mulighed for at kunne reagere hurtigt på et godt tilbud på en maskine uden at skulle spørge os først. Reelt set er pengene klar, og så kan han selv bestemme, hvilke maskiner og modeller han vil købe, fortæller kundechef i Spar Nord Leasing, Jens Martin Hummelmose.

Når Sejlstrup Entreprenørforretning har handlet den maskine, de har brug for, sender de slutsedlen til Spar Nord Leasing. Her udarbejder man straks de formelle dokumenter med de aftalte betingelser fra leasingrammen, som sendes på mail til ejerkredsen bag Sejlstrup Entreprenørforretning. Når ejerkredsen har gennemgået dokumenterne, kan de straks godkende disse via Nem-ID Det hele kan således ske inden for samme arbejdsdag.

- For os er det væsentligt, at det er nemt og hurtigt at få finansiering på plads, når vi skal investere i køretøjer og maskiner. Vi skal kunne slå til med det samme, når vi får et godt tilbud, hvilket vi kan med en fast leasingramme, hvor det formelle kan ordnes digitalt, fortæller Leif Sørensen.

Han fortæller samtidig, at det er kombinationen af de digitale muligheder og den personlige kontakt, han har til en fast kundechef og salgsassistent, der fungerer godt:

- Det er altid ligetil at få fat på vores kontaktpersoner, og det er vi tilfredse med. Det sikrer hurtig betjening, som understøtter den effektivitet, der også ligger i de digitale processer. Samtidig værdsætter vi, at kontaktpersonerne har branchekendskab og derfor kan bidrage med gode tiltag, forklarer Leif Sørensen.

E7 · Foto 2 (1)

Har du brug for et godt råd eller en hjælpende hånd?

Du er velkommen til at kontakte os på 96 34 40 00 eller på leasing@sparnord.dk, hvis du vil vide mere om dine muligheder for at lease. Lad os finde en leasingløsning, der passer dig.

Publiceret d.
25. maj 2021