Gå til hovedindhold

Dragør Boldklub modtager donation på 15.000 kr.

7331 Dragør · Nyhedsrummet · Boldklub

Spar Nord Dragør har, på vegne af Spar Nord Fonden, bevilliget en donation på 15.000 kroner til den traditionsrige forening Dragør Boldklub. Med donationen kan boldklubben sparke den nye sæson i gang med optimerede forhold.

Hos Dragør Boldklub samles både store og små fra hele kommunen og deles om glæden ved at være fælles om fodbolden. Og fra den nye sæson kan den traditionsrige klub fløjte træninger og kampe i gang med støtte fra Spar Nord Dragør, der har valgt at donere 15.000 kroner på vegne af Spar Nord Fonden.

Totalrådgiver Per Lindgreen var til stede under donationsoverrækkelsen, og han ser med stor glæde på muligheden for at støtte op om en forening, der gør en forskel for lokalsamfundet. Han udtaler således:  

- Det er særdeles inspirerende at være en del af en bank, der sammen med Spar Nord Fonden kan støtte op om det lokale foreningsliv, så vores lokalsamfund kan fortsætte med at blomstre. Dragør Boldklub har igennem mange år tilbudt børn, unge og voksne en bred vifte af værdifulde aktivitets- og fællesskabsmuligheder, der på mange måder er med til at forme og udvikle et individ.

Dragør Boldklub blev stiftet 21. maj 1907 og er dermed Amagers ældste fodboldklub. Foreningens overordnede formål er at dyrke og fremme fodboldspillet for alle interesserede i Dragør Kommune.

Publiceret d.
4. marts 2024