Gå til hovedindhold
11. maj 2021
Dragør

Skal Spar Nord Fonden støtte din lokale forening?

Spar Nord Fonden har øremærket en pulje på 100.000 kroner til lokale initiativer og sociale formål, som kan ansøges af 10 lokale foreninger med virke på Amager eller i Hvidovre.

René Sn.Dk

Aflyste stævner, aflyste byfester og manglende medlemsindbetalinger. Coronakrisen har også ramt foreningslivet hårdt økonomisk. Netop derfor ønsker Spar Nord Fonden i samarbejde med Bankområde Amager at gøre en ekstra indsats.

For det handler ikke kun om at bevare foreningerne og have mulighed for at dyrke aktiviteter og andre fællesskaber. Foreningerne og fællesskaberne styrker nemlig også den lokale sammenhængskraft, der har vist sig at have gavnlig effekt på områder som velvære, sundhed, uddannelsesniveau og kriminalitet.

Hjælp os med at finde de lokale foreninger

Som en ekstra håndsrækning til de lokale foreninger har Spar Nord Fonden valgt at øremærke en ekstra pulje på 100.000 kroner til lokale initiativer og sociale formål, som skal komme 10 lokale foreninger til gode i form af 10.000 kroner pr. forening.

Er du medlem af en forening eller et frivilligt fællesskab på Amager og i Hvidovre? Og mangler din forening 10.000 kroner til at igangsætte et projekt eller foretage et større indkøb? Så er det nu, I skal ansøge om en af de ekstraordinære donationer. Alle indkomne ansøgninger gennemgås af en komité bestående af Benjamin Gonzalez, indehaver af Estate Tårnby & Kastrup og Estate Ørestad, Ulrik Ankerstjerne, næstformand i Dragør Golfklub og kasserer i Dragør Museumsforening, Jan Elving, direktør og ejer af Øens murerfirma, Flemming Hansen, indehaver og redaktør af Amagernyt.dk og Dragørnyheder.dk samt Jan Spure, adm. direktør og partner i TimeComputer.

- Det er væsentligt at pointere, at donationerne kan ansøges af foreninger inden for både sports- og kulturlivet, og vi håber, at vi med det samlede projekt kan bidrage til, at foreningslivet atter igangsættes efter den lange corona pause, tilføjer afdelingsdirektør Carsten Ardilsø i Spar Nord Dragør. 

Tidsfrist for ansøgning er 3. juni 2021 kl. 12.00. Ansøgningen skal indsendes via en speciel skabelon på event.sparnord.dk/amager-hvidovre.