Gå til hovedindhold
7. april 2021
Dragør

Spar Nord opruster med afdeling i Dragør

Med overtagelsen af BankNordiks danske forretning opruster Spar Nord med en afdeling i Dragør. I spidsen står tidligere filialdirektør i afdelingen og nu afdelingsdirektør, Carsten Ardilsø (48), der sammen med sit hold af kompetente medarbejdere skal medvirke til at styrke Spar Nords markedsposition i hovedstadsområdet.

René Sn.Dk

Carsten Ardilsø er udlært i det tidligere Amagerbanken, men har sidenhen bestredet stillinger i forskellige banker rundt om på Amager. Senest som filialdirektør i BankNordiks tidligere afdeling i Dragør, som Spar Nord fra februar overtog sammen med 10 andre afdelinger, hvoraf hovedparten er placeret i hovedstadsområdet. Med sig har han mere end 25 års erfaring, når han fremover skal medvirke til at styrke bankens position i hovedstadsområdet.

Som bankmand i en omskiftelig finansbranche har Carsten Ardilsø gennem årene dermed opbygget stor erfaring med at sætte sig ind i nye forretningsgange og strukturer. Én ting har dog aldrig ændret sig, og det er hans glæde ved at hjælpe kunder med at realisere deres drømme.

- Jeg har altid fundet stor faglig tilfredshed i at hjælpe kunder med at optimere deres økonomi med det mål for øje at kunne give dem mulighed for at realisere nogle drømme eller ambitioner, som for nogen måske slet ikke er på tegnebrættet endnu, fortæller Carsten Ardilsø og fortsætter:

- Gennem en årrække har det primært været med fokus på privatkunder, men med Spar Nords overtagelse af afdelingen er det igen blevet muligt at tage erhvervskunder ind i forretningen. Det er faktisk noget af det, jeg har set allermest frem til, fordi vi ved, hvor stor betydning det har for vores kunder at kunne samle økonomien ét sted, og derved give dem et langt bedre overblik over deres økonomi. Jeg har derfor også på fornemmelsen, at mange af vores kunder har set frem til det her.

Selvom Spar Nord overtager eksisterende afdelinger og kunder, er det med respekt for alt det, der allerede er, og som fungerer godt rundt om i afdelingerne, og det gælder også for afdelingen i Dragør.

- For kunderne er det fortsat de samme ansigter, der møder dem i banken, ligesom lokalerne er de samme – måske med en mindre ændring i forhold til indretningskonceptet. Derfor opleves ændringen ikke nødvendigvis så stor i det daglige.

- Derimod kommer der til at ske en masse både på produktsiden og blandt de services, som vi kan tilbyde vores kunder. Det er klart, at der er nogle andre muligheder, når man bliver en del af en storbank, som kommer kunderne til gode, og det er blandt andet noget af det, vi kommer til at fokusere på i den kommende tid i dialogen med dem.

Carsten Ardilsø fremhæver også den decentrale struktur, der opereres med i Spar Nord, som noget af det, der kan ende med at skabe størst værdi for afdelingen:

- Den decentrale struktur i Spar Nord er i høj grad båret af tilliden til, at du som medarbejder kender dit lokalområde bedst og kan træffe de rette beslutninger sammen med kunderne. Og det bliver helt bestemt noget af det, som kan gå hen og skabe størst værdi for os, fordi vi nu kan tilbyde kunderne langt større fleksibilitet og hurtigere handling.

Spar Nord Dragør har i dag seks medarbejdere, der har deres daglige gang i lokalerne på Dragørhjørnet. Sammen med en række tidligere BankNordik-afdelinger udgør afdelingerne fremover det nyetablerede Bankområde Amager med Anders Baun Hübschmann i spidsen som direktør.

Privat bor Carsten Ardilsø på Amager med sin familie. Fritiden bruges ofte i Dragør Golfklub, hvor han både er et yderst aktivt medlem og en del af bestyrelsen.