Gå til hovedindhold

Spar Nord Køge Bugt henter ny afdelingsdirektør i egne rækker

Madeleine Hillerström Thulstrup (31) tiltræder som ny afdelingsdirektør i Spar Nord Køge Bugt, hvor hun fremover skal understøtte den positive udvikling i afdelingen og sikre de rette rammer for rådgivningen af bankens kunder.

5566 · Køge · Nyhedsrummet · Ny Afdelingsdirektør

Madeleine Hillerström Thulstrup er midt i oktober 2022 indtrådt som afdelingsdirektør for et hold af dygtige privatrådgivere. Madeleine har været kunderådgiver i Spar Nord Køge Bugt siden maj 2021, og hun er nu indtrådt i ledergruppen, som i øvrigt består af Mikkel Eskildsen (Afdelingsdirektør, Privat), Kim Stenstrøm (Afdelingsdirektør, Erhverv), Keld Bunk (funktionschef), Marie-Louise Tinsfeldt (afdelingsdirektør, Solrød Strand) og Jesper Køster (Direktør). 

Madeleine har ti års erfaring inden for den finansielle sektor. I bagagen har hun også en finansuddannelse, HD 1. del i finansiel rådgivning og masser af menneskelig erfaring.

Som afdelingsdirektør og leder i privatafdelingen glæder hun sig til at fokusere på de menneskelige værdier, når hun skal motivere sit team af kompetente og engagerede medarbejdere.

- Jeg ser frem til at blive en del af et superengageret og ambitiøst ledelsesteam, og jeg brænder for at være med til at gøre en forskel for mine kolleger, vores kunder og samarbejdspartnere hos Spar Nord Køge Bugt. Mine kolleger er det mest kompetente hold, jeg har oplevet i branchen, så jeg er stolt og ydmyg over at få denne chance for at udleve mine ambitioner som leder, siger Madeleine Hillerström Thulstrup.

Privat bor Madeleine i Solrød Strand sammen med sin mand Casper og deres to drenge på henholdsvis tre og fem år. Madeleine er vild med sport og lækker mad, og når tiden tillader det, nyder hun at spille padeltennis og golf. Ud over et højt fagligt niveau er det Madeleines værdier som ordentlighed og nærvær, der har banet vejen for at hendes ambitioner om at bidrage til ledelsen.

Publiceret d.
29. december 2022