Gå til hovedindhold

1 om dagen: Spar Nord gør det

4419 Aarhus · Nyhedsrummet · Green Light Aarhus

Spar Nord Aarhus støtter op om det aarhusianske bæredygtigheds by-event Greenlight Aarhus, ved at fokusere på kampagnen ’1 om dagen’. Kampagnen er iværksat af Alliancen for Nordens Reneste By, som er et samarbejde mellem Aarhus’ erhvervsliv, byens borgere samt Aarhus Kommune. 

Spar Nord Aarhus er ambassadør for kampagnen ’1 om dagen’, der sætter fokus på, at én enkelt handling om dagen kan gøre en stor forskel. For salgs- og markedschef i Spar Nord Aarhus, Henrik Horup Andersen, betyder det meget at kunne være med til at skabe synlighed omkring den bæredygtige udvikling i Aarhus Kommune.

- Vi bakker op om Greenlight Aarhus gennem kampagnen ’1 om dagen’, som netop omfavner at ingen kan gøre alt – men alle kan gøre noget. Hvis vi alle fjerner et stykke affald om dagen, sorterer affald eller tænker over forbruget, når vi langt for et renere og mere bæredygtigt Aarhus, fortæller Henrik Horup Andersen og fortsætter:

- Vi er i Spar Nord Aarhus stolte af at være med til at øge bevidstheden omkring de små handlingers magt samt, hvordan vi i fællesskab kan hjælpe hinanden og Aarhus videre i den grønne omstilling.

By-eventet Greenlight Aarhus forløber fra den 29. marts til 3. april 2022. Greenlight samler en gang om året byens borgere, uddannelsesinstitutioner, erhvervs-, kultur- og foreningsliv om den grønne omstilling gennem bæredygtige aktiviteter og oplevelser.

- Greenlight Aarhus giver os en platform til at sætte fokus på de bæredygtige initiativer, som vi gør I Spar Nord Aarhus. For os er bæredygtighed og samfundsansvar nemlig en integreret del af vores virke og måde at drive forretning på, afslutter Henrik Horup Andersen.

I løbet af de seks dage som Greenlight Aarhus varer vil Spar Nord Aarhus også have grønt led-belysning i den lokale afdelings vinduer i Ceresbyen, for at sætte spot på Aarhus som et bæredygtigt fyrtårn.  

Publiceret d.
29. marts 2022