Gå til hovedindhold
  • Nyhederarrow-right-1
  • Ny afdelingsdirektør for privat: Vi skal være det naturlige valg for kunderne i Aarhus

Ny afdelingsdirektør for privat: Vi skal være det naturlige valg for kunderne i Aarhus

7345 Aarhus · Nyhedsrummet · Navnenyt · Camilla Rosenlund

Camilla Rosenlund Haferbier (38) er tiltrådt stillingen som ny afdelingsdirektør for Spar Nord Aarhus’ privatafdeling. Her skal hun fremover medvirke til at styrke bankens markedsposition i det østjyske og sikre de rette rammer for rådgivningen af bankens privatkunder.

Starten af marts måned har budt på en forstærkning af privatafdelingen i Spar Nord Aarhus. Camilla Rosenlund Haferbier er nemlig tiltrådt stillingen som ny afdelingsdirektør, og hun skal fremover, i samarbejde med et stærkt hold af rådgivere, medvirke til at sikre rådgivning og kundeoplevelser i særklasse.

Med sig i bagagen har Camilla mere end 18 års erfaring inden for den finansielle verden. Hun kommer blandt andet fra en tidligere stilling som afdelingsleder i Sydbank Aarhus, hvor hun havde ansvaret for en afdeling bestående af privatrådgivere og lokal erhverv. Det er således en stærk profil, som Spar Nord Aarhus har fået med ombord på holdet.

- Jeg glæder mig til at blive en del af et fantastisk hold i Spar Nord Aarhus, hvor jeg sammen med mine dygtige kolleger vil gøre mit ypperste for at bidrage til den positive udvikling i banken. Vi skal være det naturlige valg for kunderne og hjælpe dem med at få deres ønsker opfyldt, udtaler Camilla Rosenlund Haferbier.

Privat bor Camilla i Mårslet med hendes mand Mikael og deres to børn på henholdsvis 4 og 8 år. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner, løb og håndbold, hvor hun eksempelvis er hjælpetræner for U7 drenge i TMG Mårslet.

Camilla Rosenlund Haferbier tiltrådte stillingen pr. 1. marts 2024, og hun er derfor klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Hun kan kontaktes på telefon 9616 2150 eller mail carh@sparnord.dk.

Publiceret d.
18. marts 2024