Gå til hovedindhold

Stolt hovedsponsor for Aarhus Festuge

I hjertet af Aarhus’ pulserende kulturliv træder Spar Nord Aarhus ind som en af de fremtrædende støtter af byens højtelskede begivenhed, Aarhus Festuge. Det er med stor glæde, at Hele Byens Bank igen i år deltager som hovedsponsor for folkefesten.

6443 Aarhus · Nyhedsrummet · Ny Festuge

Når Aarhus folder sine kulturelle vinger ud i den årlige festuge, er der en stærk kraft, der skubber begivenheden mod nye højder. Spar Nord Aarhus har nemlig indtaget rollen som en af de seks toneangivende hovedsponsorer og har med stolthed forpligtet sig til at støtte kulturlivet og opretholde den lange og værdifulde tradition i Aarhus.

Et partnerskab der hylder kulturel rigdom og samhørighed i Aarhus, og hos Hele Byens Bank glæder man sig over at kunne støtte op om og bevare kulturlivet. Direktør Erling Sørensen udtaler således:

- Vi deler byens stolthed og passion for kulturlivet. Som stolt hovedsponsor for Aarhus Festuge er vi engageret i at give vores støtte til et særdeles stærkt kulturelt tiltag i vores lokalsamfund. Vi ser frem til at opleve en begivenhed, hvor hele byen kommer til at sprudle af god stemning, når mennesker fra nær og fjern bringes sammen og hylder vores lange traditionsrige kulturliv.

Det er ikke kun i Spar Nord, at man glæder sig over samarbejdet. Jacob Terp, partnerskabschef for Aarhus Festuge, ser frem til også i år at have banken med ombord på den spændende rejse og fortæller:

- Vi er taknemmelige for Spar Nord Aarhus’ støtte, der handler om meget mere end det rent økonomiske. Aarhus Festuge handler om at fejre kunst, kultur og fællesskab. Med en samarbejdspartner som Spar Nord Aarhus er jeg sikker på, at vi får skabt en begivenhed, der skaber et rum, hvor kreativitet og historie mødes.

Med 1.000 arrangementer på 10 dage er Aarhus Festuge en af Nordeuropas største kulturbegivenheder. Årets festuge løber fra d. 25. august til d. 3. september, hvor byen fyldes med tusindvis af glade mennesker der kan opleve kultur, kunst, fest og farver.

Publiceret d.
25. august 2023