Gå til hovedindhold

Spar Nord Aarhus forlænger sponsorat med Marselisborg Sejlklub

4981 Aarhus · Nyhedsrummet · Marselisborg

Spar Nord Aarhus fortsætter parløbet med Marselisborg Sejlklub og fortsætter som sponsor for klubben i 2022.

Marselisborg Sejlklub og Spar Nord Aarhus, hele Aarhus’ bank, forlænger et godt samarbejde med en sponsoraftale for 2022.

Sponsoraftalen kommer bl.a. til udtryk ved, at sejlklubbens 4 Elliot-både bærer Spar Nord’s navn og logo. Elliot-bådene bruges til træning for sejlklubbens unge talenter og i Ancha, som er de studerendes sejlklub, en underafdeling af Marselisborg Sejlklub.

- Som lokalforankret bank har vi et ønske om at bidrage til et stærkt fritids- og klubliv i lokalområdet – både for bredden og for eliten. Vi har et rigtig godt samarbejde med Marselisborg Sejlklub, som samtidig giver synlighed for banken hos sejlklubbens medlemmer og andre besøgende i Marselisborg Lystbådehavn, siger Henrik Horup Andersen, salgs- og markedschef i Spar Nord Aarhus, og fortsætter:

- For Spar Nord Aarhus er det afgørende at kunne støtte og hjælpe vores lokale foreninger. De styrker sammenhængskraften i samfundet, da deres aktiviteter har gavnlig effekt på områder som sundhed, velvære og uddannelsesniveau, siger Henrik Horup Andersen.

- Sponsoratet medvirker til, at vi kan udvikle og vedligeholde vores klub og klubbens aktiviteter, så vi fortsat kan være en god og attraktiv klub for alle vores medlemmer, uanset om de er 6 år eller 80+. Spar Nord bidrager til, at vi har råd til at investere og vedligeholde det materiel, der er forudsætningen for at vi kan bevare vores status som både ungdomsvenlig og sikker klub, siger Søren Jendresen, formand for sponsorudvalget i Marselisborg Sejlklub.

- Og at vi kan råde over både de trænere og de både, der skal til, for at sikre, at vi er en klub for både bredden og eliten. Vi er virkelig glade for det rigtigt gode samarbejde, vi har med Spar Nord, og deres sponsorstøtte betyder ualmindelig meget, slutter han.

Publiceret d.
9. august 2022