Gå til hovedindhold

Ny afdelingsdirektør for privat i Spar Nord Viborg

4990 Viborg · Nyhedsrummet · Presse · Navnenyt

Steffen Frandsen er ny afdelingsdirektør for privat i Spar Nord Viborg

Han har en fortid som livvagt for Nato i Bruxelles, men nu er det ikke længere VIPs sikkerhed, der skal værnes om, men den gode kundeoplevelse i Spar Nord Viborg for Steffen Frandsen, der er ny afdelingsdirektør for privat i banken.

- Det er vigtigt for mig at sikre, at vores kunder altid får en god kundeoplevelse, når de kontakter os, og det ser jeg særligt frem til at arbejde for. Derudover glæder jeg mig også til at arbejde videre på vores målsætning om at være Danmarks mest personlige bank, fortæller Steffen, og fortsætter:

- Jeg har valgt Spar Nord, fordi jeg ønsker at være en del af en stærk lokal bank, med muligheder for at lave personlige og individuelle løsninger til vores kunder sammen med et rigtig stærkt team. Vi skal være synlige overfor vores kunder og resten af Viborg, og vise, at vi mener det alvorligt, når vi siger, vi vil være Danmarks mest personlige bank med de bedste kundeoplevelser.

Steffen har tidligere været ansat som privatrådgiver i både Danske Bank og Nykredit i Viborg, og har som nævnt en fortid i forsvaret som sergent ved militærpolitiet og som livvagt. Privat bor han i Viborg med sin kone og deres to døtre, hvor han også selv er født og opvokset.

Publiceret d.
11. august 2022