Gå til hovedindhold

Spar Nord Viborg henter ny kundechef til erhverv

Henning Bonderup Østergaard (56) er pr. 2. januar tiltrådt som ny kundechef, erhverv i Spar Nord Viborg. Her skal han fremover rådgive områdets erhvervskunder og tiltrække nye virksomheder til banken. Med sig har han 36 års erfaring inden for den finansielle verden.

5633 Viborg · Nyhedsrummet · Kundechef Erhverv

Spar Nord Viborg har fra årsskiftet styrket erhvervsholdet med en ny stærk rådgiver. De har nemlig ansat Henning Bonderup Østergaard, som fremover bliver en vigtig del af arbejdet med at videreudvikle og styrke kundeoplevelsen for afdelingens erhvervskunder.

Henning kommer fra en stilling som erhvervsrådgiver i Sparekassen Danmarks afdeling i Viborg, og inden da var han erhvervsrådgiver i Den Jyske Sparekasse. Med sin brede indsigt i lokale erhvervsforhold er det en stærk profil, der fremover vil være en del af Spar Nord Viborgs erhvervsafdeling.

- Jeg ser meget frem til at blive en del af et stærkt team i Viborg. Jeg mener, at Spar Nord er et kompetent og velstruktureret pengeinstitut, og den lokale afdeling i Viborg viser stærk lokal forankring og har et meget positivt renommé. Med baggrund i den erfaring jeg har, ser jeg frem til at servicere og rådgive afdelingens erhvervskunder og bidrage til, at de kan realisere de mål og drømme, de har for deres virksomheder, fortæller Henning Bonderup Østergaard.

Privat bor Henning i Viborg med sin kone Helle, og de har sammen 2 sønner. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner, kultur, sport og hyggemotion med gåture i Viborg og den skønne omkringliggende natur.

Henning er tiltrådt stillingen i Spar Nord Viborg pr. 2. januar 2023. Han er derfor klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende erhvervskunder. Han kan kontaktes på tlf. 96 16 11 50 eller hbo@sparnord.dk.

Publiceret d.
31. januar 2023