Gå til hovedindhold
  • Nyhederarrow-right-1
  • Fællesskab og håndboldånd: Spar Nord Viborg støtter BFH kvinder som hovedsponsor

Fællesskab og håndboldånd: Spar Nord Viborg støtter BFH kvinder som hovedsponsor

Spar Nord Viborg har med stor begejstring indgået en betydningsfuld alliance som hovedsponsor for det nyoprykkede kvindehåndboldhold Bjerringbro FH i Kvindeligaen de næste to år.

6414 Viborg · Nyhedsrummet · FH Ligadamer (1)

Dette partnerskab markerer ikke blot en støtte til kvindehåndboldens spirende talenter, men også en vedholdende forpligtelse til at bidrage positivt til lokalsamfundet. Spar Nord Viborg er en engageret deltager i Viborg og lokalområdets dynamiske samfund og stræber efter at styrke det lokale fællesskab gennem sponsorater, donationer og aktiv involvering i lokale initiativer.

- BFH-kvindernes avancement til Kvindeligaen repræsenterer en fantastisk præstation, og vi ønsker at udtrykke vores støtte til denne lokale sportsbedrift. Bjerringbro FH er en klub, der imponerer med sin evne til at fremme både bredden og eliten inden for idrætten, fortæller Charlotte Røhl, direktør i Spar Nord Viborg, og fortsætter:

- Som et lokalt forankret pengeinstitut fokuserer vi i høj grad på at bidrage til vores lokalsamfunds vækst og udvikling. Vi forstår betydningen af at være til stede og synlige i vores nærområde, og derfor er vi stolte over at engagere os som hovedsponsor for dette projekt. Vi glæder os over muligheden for at være en del af BFH's spændende rejse og ser frem til at se holdet blomstre både på og uden for banen.

BFH’s kvindehold spiller deres første kamp i Kvindeligaen fredag d. 1. september kl. 19.00, hvor de på hjemmebane tager imod Ajax København. Her vil Spar Nord Viborg være til stede som stolt hovedsponsor.

Publiceret d.
10. august 2023