Gå til hovedindhold

Spar Nord Viborg opruster med ny souschef til erhverv

Kenni Elkjær (35) er pr. 1. marts tiltrådt stillingen som ny souschef i Spar Nord Viborgs erhvervsafdeling. Her skal han fremover rådgive erhvervskunder og styrke bankens markedsposition på erhvervsområdet i det midtjyske.

5823 Slagelse · Nyhedsrummet · Navnenyt (2)

Med mere end 16 års erfaring fra den finansielle verden tiltræder Kenni Elkjær stillingen som souschef i Spar Nord Viborgs erhvervsafdeling. Sammen med sine kolleger bliver han fremover en vigtig del af arbejdet med at videreudvikle og styrke kundeoplevelsen.

Kenni kommer fra en stilling som stedfortrædende direktør i Handelsbanken, hvor han har været siden sommeren 2021. Forinden da var han ansat som erhvervspartner i Jyske Bank Viborg. Med mere end 16 års brancheerfaring, hvoraf de sidste 10 år med erhverv, er det således en kompetent og erfaren profil, som Spar Nord Viborg tilføjer til deres stærke hold.

- Jeg glæder mig til at blive en del af en bank, der prioriterer den lokale tilstedeværelse, og hvor kunden er i centrum. Det er et særdeles stærkt hold, der er i Viborg, og jeg ser frem til sammen med mine kolleger at rådgive afdelingens erhvervskunder, så de kan opnå succes med deres respektive virksomheder, fortæller Kenni Elkjær.

Privat bor Kenni i Houlkær sammen med sin kone Rikke og deres to børn Theodor og Saga. Fritiden bliver blandt andet brugt på frivilligt arbejde i den lokale fodboldklub Houlkær FK, hvor han både er træner og en del af bestyrelsen. Ved siden af det frivillige arbejde spiller Kenni selv fodbold i Borup IF. Derudover bruger han også en del af fritiden på familie og venner.

Kenni Elkjær tiltrådte stillingen i Spar Nord Viborg pr. 1. marts 2023. Han er derfor klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende erhvervskunder. Han kan kontaktes på tlf. 9616 1153 eller mail kelk@sparnord.dk.

Publiceret d.
16. marts 2023