Gå til hovedindhold
  • Nyhederarrow-right-1
  • Lille international virksomhed: Den professionelle og strategiske sparring giver værdi

Lille international virksomhed: Den professionelle og strategiske sparring giver værdi

Som ejer af en lille international virksomhed er det vigtigt med en finansiel sparringspartner, der forstår virksomhedens forretningsmodel, situation og behov. At det netop er Spar Nord Esbjerg Christel Seyfarth, der ejer strikdesignforretningen Christel Seyfarth ART KNITS på Fanø, har valgt, skyldes en god relation og gensidig tillid.

Efter mange år med en bank, som ikke på nogen måde var en sparringspartner, begyndte Christel Seyfarth og hendes mand at kigge sig rundt efter en ny bank, der kunne give strategisk sparring ud fra et bredt perspektiv på strikkevirksomheden, der udover at sælge garnkits til hele verden står bag fotoudstillingen Fanø Dagbog og den internationale strikkefestival, der hvert år tiltrækker mere end 10.000 gæster årligt på Fanø.

At valget faldt på Spar Nord Esbjerg har de ikke fortrudt en eneste gang:

”I Spar Nord Esbjerg sætter de sig grundigt ind i, hvad vi vil og bruger tid på at sætte sig ind i det marked, vi opererer i for på bedst mulig måde at kunne rådgive os. Vores rådgiver er heller ikke kun interesseret i os som forretningsdrivende, men også os som mennesker bag. Det gør hende til en betroet sparringspartner, som vi har let ved at vende alt med - lige fra ideer til bekymringer”, fortæller fuldtidsstrikkedesigner Christel Seyfarth.

Altid til rådighed

Proaktiv, nærværende og en inderlig interesse. Det er de ord Christel beskriver Spar Nord Esbjerg med, hvor særligt dét at føle sig set og hørt bliver værdsat:

Seyfarth 500X500

”Vi har fået partnere i øjenhøjde, som vi kan dele stort som småt med. Får vi en idé, kan vi altid sparre med vores rådgiver og sammen komme frem til en velfunderet løsning"

Christel Seyfarth

Ejer af strikdesignforretningen Christel Seyfarth ART KNITS

Christel fortæller samtidig:

”Vi sætter stor pris på vores rådgivers proaktivitet og interesse for os. Hun har blandt andet kontaktet os for at fortælle, at vi skal vide, at Spar Nord står klar til at hjælpe under Corona, hvis vi skulle få brug for det, såvel som at fortælle os om muligheden for at søge en fondsdonation til arrangementet ’Strik for mænd’ på en af vore strikkefestivaler. Vi er ikke i tvivl om, at Spar Nord vil os alt det bedste. Det giver os en kæmpe tryghed at have sådan en bank i ryggen”.

Inspiration, finansiel sparring og perspektiv

Som selvstændig erhvervsdrivende har man i Spar Nord den samme bankrådgiver til at balancere sin privat- og virksomhedsøkonomi. Et koncept som i den grad tiltaler Christel:

”Som selvstændig erhvervsdrivende hænger privat- og virksomhedsøkonomien sammen, da privatøkonomien jo afhænger af de resultater, vi skaber i virksomheden. Det giver derfor rigtig god mening at have den samme rådgiver til både privat og erhverv. Dels giver det et langt bedre overblik over vores samlede økonomi, men det åbner også nye muligheder for at balancere begge økonomier”, fortæller Christel Seyfarth og fortæller afsluttende:

”For mig betyder det al verden at have en bank, der viser en inderlig interesse, og som gør en dyd ud af at give inspiration, finansiel sparring og perspektiv. Og netop sådan en bank har vi i Spar Nord Esbjerg. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger”.