Lån til en attraktiv rente: 4 fordele ved at vælge et energivenligt boliglån

P115 · Topfoto

Overvejer du at låne til energiforbedringer til din bolig? Så er lige nu et rigtig godt tidspunkt. I Spar Nord lancerer vi et energivenligt boliglån, som er en attraktiv mulighed for at finansiere energirenoveringer i din bolig. De eneste krav er, at du har økonomisk råderum til at afdrage på lånet, og at lånet finansierer energiforbedrende tiltag i din helårs- eller fritidsbolig.

Med et energivenligt boliglån kan du låne op til 500.000 kr. med en attraktiv rente. Lånet bliver oprettet som et supplement til dit eksisterende bolig- og realkreditlån. Lånet kan finansiere alle typer af forbedringer, der sikrer energibesparelser i din bolig – store som små projekter. Det kan være alt fra nye vinduer og klimasikring til solceller og isolering af ydervægge.

1. Besparelser i budgettet: Du sparer på de månedlige udgifter til fx varme og el, som kan give plads til sjovere ting i din hverdag.

2. Bedre komfort og indeklima: Når din bolig er i tip-top stand, kan det mærkes i dagligdagen. Mindre træk, bedre temperaturregulering og et sundere indeklima er bare nogle af de dagligdagsforbedringer, du kan opnå i din bolig.

3. Højere salgspris på din bolig: Løbende vedligeholdelse er altid en god ide, hvis man har planer om at sælge sin bolig før eller siden. Mange købere kigger på energimærkningen, inden de overhovedet tager ud og kigger på ny bolig.

4. Du gavner klimaet: De fleste af os ønsker at gøre en forskel for klimaet. Med et energivenligt boliglån er vi som bank med til at understøtte den udvikling.

Se den fulde liste over energiforbedringer, du kan låne til

Det får du med et energivenligt boliglån:

  • Attraktiv rente
  • Et lån på op til 500.000 kr.
  • Løbetid op til 10 år
  • 2 % i etableringsgebyr, dog maksimalt 6.000 kr.

Læs mere om energivenligt boliglån

Kontakt os, og hør mere om et energivenligt boliglån

Publiceret d.
28. november 2022