Gå til hovedindhold

Forsikringer: Derfor er John Lænner forsikret gennem sin bank

93 · Topfoto

Tryghed, pris og dækningspakke overbeviste John Lænner fra Svenstrup om at blive forsikret gennem sin bank. Læs om hans erfaringer med at være forsikret hos Privatsikring her.  

”Det giver tryghed at lytte til en, der kender mig og mine behov”. Sådan beskriver John Lænner fra Svenstrup dét at være forsikret gennem sin bank.

Til et bankmøde i Spar Nord faldt snakken på forsikringer, hvor John blev informeret om, at Spar Nord samarbejder med Privatsikring, og at han ved at have sin bankforretning i Spar Nord kan opnå gode priser på sin forsikringspakke hos Privatsikring.

Det ville John gerne høre mere om, hvorfor hans bankrådgiver formidlede et møde mellem ham og en forsikringsassurandør fra Privatsikring. I Spar Nord er det nemlig Privatsikrings egne assurandører, der rådgiver og formidler skadesforsikringer på forsikringsmøderne i banken.

”Assurandøren satte sig grundigt ind i vores situation og rådgav ud fra det dækningsbehov, vi havde brug for. Hverken mere eller mindre”, fortæller John Lænner og uddyber:

”Tilbuddet fra Privatsikring var samtidig betydeligt billigere end det, vi havde i forvejen, selvom vi er mindst lige så godt dækket nu”.

93 · Foto (1)

- Jeg synes, det er trygt, at Spar Nord anbefaler det selskab, hvor vi er forsikret igennem. Det gør, at jeg ved, at Privatsikring er et godt selskab og et selskab, vi kan stole på, hvis uheldet skulle være ude.

John Lænner
Kunde i Spar Nord

John Lænner fortsætter: ”Vi har brugt vores forsikring én gang. Det var sidste år i forbindelse med en forrude på bilen. Her kørte alt lige efter bogen, og servicen var helt i top. Ud fra vores oplevelse kan vi varmt anbefale Privatsikring til andre."

At kunne ordne sine bankforretninger og forsikringer det samme sted har John Lænner ikke fortrudt én eneste gang. Det skaber tryghed, servicen er god og alt kører lige efter bogen.

Publiceret d.
11. maj 2021

Book et forsikringsmøde hos din rådgiver

Vil du ligesom John være forsikret gennem din bank, så bestil et forsikringsmøde hos din rådgiver og få et godt tilbud fra Privatsikring.