• Nyhederarrow-right-1
  • Fleksible finansieringsløsninger skal hjælpe forsyningsområdet og forbrugerne gennem energikrisen

Fleksible finansieringsløsninger skal hjælpe forsyningsområdet og forbrugerne gennem energikrisen

Energi

Kapaciteten på forsyningsområdet skal udvides, så Danmark kan gøre sig mere uafhængig. Det kræver udvidelse af den eksisterende kapacitet på den danske energiproduktion. Heldigvis står Spar Nord Storkunde klar med fleksible finansieringsløsninger for de erhvervskunder og forsyningsvirksomheder, der vil udvide kapaciteten eller etablere ny energiproduktion.

Den aktuelle energikrise resulterer i tårnhøje el-, gas- og varmeregninger til forbrugere. Mulige løsninger indebærer en udvidelse af kapaciteten i forsyningssektoren. Mange fjernvarme- og forsyningsvirksomheder efterspørger i øjeblikket kvalificeret rådgivning og fleksible finansieringsløsninger til at udvide kapaciteten i form af bl.a. solvarme, varmepumper og andre energiformer. Målet er, at vi på sigt frigør os fra anvendelsen af fossile brændstoffer og opnår en større uafhængighed i energiproduktionen.

Heldigvis har Spar Nord specialiseret sig i leasingløsninger til fjernvarme- og forsyningsbranchen. Banken tilbyder attraktive og fleksible leasingaftaler, der sikrer, at udvidelsen af anlæggene kan ske hurtigt og smidigt.

– Vi oplever i øjeblikket ekstraordinær stor efterspørgsel på finansiering af forsyningsområdet på grund af den aktuelle energikrise. I Spar Nord Storkunde er vi derfor glade for at kunne imødekomme denne efterspørgsel med hurtige og skræddersyede finansieringsløsninger til de kunder, der ønsker at udvide eller omstille deres energiproduktion, siger Peter Ugilt, kundechef i Spar Nord Storkunde.

Spar Nord Storkunde har et kompetent team af eksperter med mangeårigt branchekendskab inden for leasing, kredit og finansiering. Samtidig har banken den højeste tilfredshedsscore for erhvervskunder for 5. år i træk blandt landets 6 største banker*.

– Hos os kan I som fjernvarme- eller forsyningsvirksomhed altid få hurtig og kvalificeret rådgivning. Vi ved af erfaring, at det skaber stor tryghed, og så giver det jeres virksomhed handlekraft – også under uforudsete hændelser, fortæller Peter Ugilt.

Vil I høre mere om, hvordan Spar Nord kan hjælpe jer, kan I kontakte Teddy Kristensen på (tek@sparnord.dk), Torben Clemensen (tcl@sparnord.dk) eller Peter Ugilt (pug@sparnord.dk).

*Kilde: Bank Barometer Business, Aalund 2021

Publiceret d.
7. juni 2022