Gå til hovedindhold

Donation på 50.000 kr. til julehjælp i Herning

Spar Nord Herning har, i samarbejde med Spar Nord Fonden, doneret 50.000 kroner til julehjælp i Herning og omegn. I forbindelse med donationen blev der uddelt 500 julehjælpskasser til socialt og økonomisk udsatte familier.

5548 · Herning · Nyhedsrummet · Julehjælp

Med en donation på 50.000 kr. fra Spar Nord Fonden modtog særligt trængte familier i og omkring Herning Kommune julehjælp, så de kan få glæde af julens værdifulde traditioner. Donationen gik til uddeling af 500 julehjælpskasser, der var fyldt med alt godt til julen.

I forbindelse med uddelingen inviterede Herning Care alle modtagere til et lille juleshow, hvor der blev budt på æbleskiver, kaffe og julegodter, hvorefter julehjælpskasserne blev udleveret.

Der var gaver til alle børn, herunder havde elever fra Herning Gymnasium, HF, HHX og HTX fået udleveret en liste med antal børn, samt alder og køn. Disse oplysninger blev overført til hjerter, som blev hængt på skolernes store juletræer. Eleverne plukkede herefter hjerterne fra træet og købte gaver, der svarede til alder og køn. Gaverne blev udleveret sammen med julehjælpen.

- I Spar Nord Herning er vi enormt glade for igen i år at kunne bidrage med julehjælp til socialt og økonomisk udsatte familier i lokalområdet. Vi har med hjælp fra Herning Care udvalgt familier, som er særligt trængte, især af økonomiske årsager, men også familier ramt af sygdom og lignende blev taget i betragtning til at modtage en julehjælpskasse. Julen er hjerternes fest fyldt med glæde og omsorg. Det fortjener alle borgere i og omkring Herning at være en del af, fortæller Rene Villadsen, kundemedarbejder i Spar Nord Herning.

Donationen blev overrakt af Rene Villadsen og Dorthe Dyreholt, leder af Mission Julepakke, Herning Care.

Der skal lyde et stort ’Glædelig Jul’ fra alle i Spar Nord Herning.

Publiceret d.
21. december 2022