Gå til hovedindhold

Spar Nord Herning opruster med lokalkendt afdelingsdirektør

Jakob Sloth (42) er tiltrådt stillingen som ny afdelingsdirektør i Spar Nord Hernings privatafdeling. Her skal han fremover medvirke til at styrke bankens markedsposition i det midtjyske og sikre de rette rammer for rådgivningen af kunderne.

6070 Herning · Nyhedsrummet · Personlig

Spar Nord Herning har hentet Jakob Sloth til stillingen som ny afdelingsdirektør for privatafdelingen. Med mere end 22 års erfaring inden for den finansielle verden kommer han fremover til at lede et stærkt team af rådgivere og kundemedarbejdere, der skal sikre rådgivning og kundeoplevelser i særklasse.

Jakob kommer fra en stilling som privatkundechef i Jyske Bank Herning City – en stilling han har bestridt siden 2016. Før dette var han ansat i 6 år som filialdirektør i Handelsbanken Hammerum. Han er således et velkendt ansigt i det midtjyske og bidrager med en stærk profil i det fortsatte arbejde med at styrke bankens markedsposition.

- Jeg ser frem til at lære banken og mine nye kolleger at kende. Herudover brænder jeg for at lave nye forretninger og skabe tilvækst til banken. Jeg vil endvidere gerne bidrage til, at vi har et godt og velfungerende personale, som er vigtigt i forhold til trivsel og kunderne, fortæller Jakob Sloth og fortsætter:

- Det betyder meget for mig at være en del af en bank, der er offensiv i lokalområdet. Jeg vil gerne være med til at tilknytte lokalområdet yderligere til Spar Nord og med mit netværk bidrage til at gøre banken til Hele Byens Bank.

Privat bor Jakob i Ikast med sin kone Dina og deres 3 børn på henholdsvis 10, 6 og 3 år. Fritiden bliver blandt andet brugt på at være træner for Herning Ishockey Klubs U7 hold, hvor hans ene søn spiller. Samtidig sidder han i klubbens bestyrelse. Derudover bruger Jakob også en del tid på fodbold, crossfit og golf.

Jakob Sloth er tiltrådt stillingen i Spar Nord Herning pr. 1. maj 2023. Han er derfor klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Du kan kontakte ham på telefon 97117018 eller mail jasl@sparnord.dk.

Publiceret d.
9. maj 2023