Spar Nord Herning byder velkommen til erfaren totalrådgiver

6830 Herning · Nyhedsrummet · Ny Medarbejder

John Nyby (51) er tiltrådt stillingen som ny totalrådgiver i Spar Nord Herning. Her skal han fremover yde kompetent rådgivning og hjælpe selvstændige erhvervsdrivende med at balancere privat- og virksomhedsøkonomien.

Spar Nord Herning har pr. 1. november 2023 ansat John Nyby som ny totalrådgiver. John tiltræder stillingen med mere end 31 års erfaring inden for den finansielle verden, og han skal fremover i samarbejde med et stærkt hold af rådgivere bidrage med at sikre bankens privat- og erhvervskunder alsidig og kompetent rådgivning.

John tiltræder som nævnt stillingen med mange års erhvervserfaring, hvor han blandt andet har bestridt stillinger som privat-, erhvervs- og investeringsrådgiver samt souschef og afdelingsdirektør. Det er således en stærk profil, som Spar Nord Herning får med ombord på holdet.

- Jeg glæder mig meget til samarbejdet med mine nye gode kolleger i banken og til at udvikle kundepotentialet. Jeg vil fra start gøre mit bedste for at levere gode kundeoplevelser og skabe fremgang for både kunder og banken, fortæller John Nyby.

Privat bor John i Gjellerup med sin kæreste og hans 2 børn. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner, rejser, golf og vin.

John Nyby tiltrådte stillingen pr. 1. november 2023, og han er derfor klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Han kan kontaktes på telefon 9616 1067 eller mail jony@sparnord.dk.

Publiceret d.
14. november 2023