Gå til hovedindhold

Aarhus Festuge er i gang og Spar Nord er med

Aarhus · Nyhedsrummet · Sponsor

Godt inde i årets festuge har der allerede været mange højdepunkter og Spar Nord tager aktivt del i flere og forskelligartede arrangementer.

Aarhus Festuge byder på mange forskellige oplevelser og arrangementer, og de mange muligheder glæder festugens hovedsponsor Spar Nord.

- Vi er meget begejstrede over det store udvalg der er af aktiviteter og oplevelser i løbet af festugen. Blandt mange kan Lysfestvandringen rundt omkring i byrummet med flere imponerende installationer klart anbefales, fortæller Erling Sørensen, direktør i Spar Nord Aarhus, og fortsætter:

- Byens Scene i Mølleparken, som er støttet af Spar Nord Fonden, er en anden. Scenen giver spirende artister mulighed for at få et rum for at vise deres musik til masserne, som de ellers ikke ville have haft. Natcabaretten i Hermans bør man også opleve, og derudover er der en masse små og store optrædener rundt på de mange torvepladser.

- Det er skønt at se de mange glade mennesker nyde det store udbud af oplevelser. Fortsat rigtig god festuge, slutter Erling Sørensen.

Publiceret d.
1. september 2022