Gå til hovedindhold

Støttearrangement for Skyggebørn

Skyggeborn Aalborg

Spar Nord Esbjerg afholder den 13. juni støttearrangement for at udbrede kendskabet til Skyggebørns arbejde, inden foreningen i august åbner sin kommende afdeling i Esbjerg.

Til august åbner Skyggebørn foreningens fjerde afdeling i landet, denne gang i Esbjerg. Den 13. juni håber Spar Nord Esbjerg på at samle en masse repræsentanter fra det lokale erhvervsliv med det formål at skabe større opmærksomhed om foreningens arbejde og kommende aktiviteter i Esbjerg-området.

- At Skyggebørn nu åbner en afdeling her i Esbjerg, er rigtig glædeligt for de børn og unge, der er ramt af stor sorg her i lokalområdet. Skyggebørn gør et fantastisk stykke arbejde, og det arbejde vil vi som lokalforankret bank gerne støtte op om. Det er vi sikre på, at det lokale erhvervsliv også vil, og kan vi med vores netværk bidrage til at få fleres øjne op for foreningens arbejde, skal vi naturligvis gøre det, siger Gertie Baungaard Gorzelak, direktør i Spar Nord Esbjerg.

Selvom Skyggebørns nye afdeling i Esbjerg først åbner i august har foreningen aldrig oplevet så stor interesse for at blive frivillige gruppeledere, men der bliver også brug for håndsrækninger fra erhvervslivet, for at støtte foreningens arbejde på den ene eller anden måde.

- Det har været fantastisk at opleve så mange, der gerne vil hjælpe. I Skyggebørn er vi dybt afhængige af frivillige og af donationer for at kunne udføre vores arbejde, og det er altid vigtigt, at vi kommer godt fra start, når vi åbner nye afdelinger, fortæller Lotte Thomsen, partner og eventkoordinator i Skyggebørn.

- Sorg rammer os alle i løbet af livet, men det er noget af det, vi taler mindst om og har sværest ved at være åbne omkring. Initiativer som Spar Nords giver os mulighed for at fortælle om vores arbejde og om det store behov, der er for hjælp til de børn og unge, som rammes af sorg. Og jo flere, der bakker op, jo flere børn og unge kan vi hjælpe, tilføjer hun.

De deltagende repræsentanter for Esbjergs erhvervsliv vil til arrangementet have fornøjelsen af at møde stifter Jes Dige og høre om Skyggebørns arbejde.

Tid og sted: 13. juni kl. 16.30 i Spar Nord Esbjergs lokaler, Strandbygade 20, 6700 Esbjerg.

Tilmelding kan ske på: https://sparnord.typeform.com/esbjerg

Hvis man er forhindret i at møde op til arrangementet og man som virksomhed alligevel gerne vil høre, hvilke muligheder, der er for at blive Erhvervspartner, medlem, lave events m.m., kan man uanset deltagelse i mødet kontakte Lotte Thomsen på mobil 3070 3311 eller lotte@skyggeboern.dk

Besøg foreningen på www.skyggeboern.dk

Publiceret d.
3. juni 2022