Gå til hovedindhold

Spar Nord Esbjerg opruster med tre erfarne privatrådgivere

Spar Nord Esbjerg udvider med tre lokalkendte ansigter, når Dorte Lund Gladberg (58), Charlotte Innes (48) og Tine Thane Starck (37) fra 1. februar tiltræder som privatrådgivere i banken. Tilsammen har de mere end 63 års erfaring fra den finansielle verden.

1628935758

Spar Nord Esbjerg kan fra den 1. februar byde velkommen til tre nye privatrådgivere, som alle kommer fra den lokale afdeling i Handelsbanken. Med en solid erfaring fra den finansielle branche og en stærk lokal forankring, skal de fremover medvirke til at styrke relationerne til samt rådgivningen af bankens kunder i og omkring Esbjerg.

Blandt dem er Dorte Lund Gladbjerg, der foruden sin ansættelse i Handelsbanken har en fortid i Sydbank, hvor hun var ansat som privatrådgiver i 31 år. Med 38 års erfaring fra den finansielle sektor kan Spar Nords kunder se frem til en yderst kompetent profil, der nu tiltræder stillingen som privatrådgiver i hele byens bank.

- Jeg glæder mig til at arbejde sammen med nye, men også tidligere kolleger. Samtidig ser jeg frem til mødet med bankens kunder, hvor den målrettede og personlige rådgivning vil være i højsædet. Derudover vil jeg kaste mig over at lære banken at kende, hvad angår kultur og forretningsgange, fortæller Dorte Lund Gladbjerg.

Spar Nord Esbjerg har ligeledes styrket sit hold med Charlotte Innes, der før sin stilling i Handelsbanken var ansat i Nykredit, hvor hun beskæftigede sig med rådgivning af privatkunder. Med 15 års erfaring fra den finansielle sektor har Charlotte stor indsigt i maskinrummet, ligesom hun har stor viden om privatøkonomi og optimering heraf.

Selv ser Charlotte særligt frem til at blive en del af en bank med en lokal beslutningskraft.

- Jeg ser virkelig frem til at blive en del af en lokal bank, der fokuserer på nærvær samt tætte relationer. Jeg vil glæde mig til at kommer tættere på kunderne og hjælpe dem gennem nærværende rådgivning med at få den bedste ud af deres økonomi, fortæller Charlotte Innes.

Holdet fuldendes af Tine Thane Starcks tiltræden, der forud for ansættelsen i Handelsbanken, var ansat hos ejendomsmægleren Home i Esbjerg. Tine har over tid suppleret sin praktiske viden med finansøkonomuddannelsen samt HA almen, og hun bidrager derfor med en stærk profil til afdelingen.

- Det bliver et spændende nyt kapitel for mig. Udover at få muligheden for at fortsætte det gode samarbejde med to nære kolleger, så glæder jeg mig særligt til at møde mine nye kolleger og ikke mindst at lære banken at kende, fortæller Tine Thane Starck.

Dorte Lund Gladbjerg, Charlotte Innes og Tine Thane Starcks er alle tiltrådt i Spar Nord Esbjerg pr. 1. februar 2023. Er du interesseret i at få en snak med dem, kan de kontaktes på:

Dorte Lund Gladbjerg, dogl@sparnord.dk, 72250313

Charlotte Innes, chin@sparnord.dk, 72250311

Tine Thane Starck, ttst@sparnord.dk, 72250314

Publiceret d.
3. februar 2023