Gå til hovedindhold

Sportsrideklubben Himmerland tanker op på hestekræfterne

4562 Terndrup · Nyhedsrummet · Sportsrideklubben

Der var store smil at spore i Sportsrideklubben Himmerland, da privatkunderådgiver i Spar Nord Terndrup Bitt Brokholm og bankrådsformand Helle Jørgensen overrakte en donation på 15.000 kroner på vegne af Spar Nord Fonden.

Sportsrideklubben Himmerland er en alsidig rideklub med cirka 100 medlemmer i alderen 3-80 år, som tilbyder både hold samt eneundervisning. Eftersom sportsrideklubben oplever en stor interesse fra lokalsamfundet, havde de brug for en ny elevhest. Udover at nedsætte ventelisten til holdundervisning, så skal den nye elevhest, Rasmus, også bidrage med flere gode og hyggelige timer til klubbens medlemmer.

For den lokale sportsrideklub handler det om at skabe en forening, hvor alle har mulighed for at ride og dygtiggøre sig, selvom man ikke har egen hest.

- Rideklubben er et stærkt aktiv for mange børn, unge og voksne i lokalområdet, og vi vil gerne støtte op om steder, der gør en aktiv forskel i lokalområdet. Vi er derfor glade for, at vi gennem donationen fra Spar Nord Fonden kan bidrage til indkøbet af den nye elevhest Rasmus, fortæller Britt Brokholm.

Du kan læse mere om Spar Nord Fondens uddelingspolitik og ansøge om en donation her.

Publiceret d.
18. maj 2022