Gå til hovedindhold

Nye bord- og bænkesæt til legeplads i Smidie by

Spar Nord Fonden donerer 19.000 kroner til indkøb af nye bord- og bænkesæt til legeplads midt i Smidie by. Pladsen er en del af Margueritruten og bliver jævnligt besøgt hele året rundt af folk fra hele verden.

5547 · Terndrup · Nyhedsrummet · Smidie By

Med en donation på 19.000 kroner fra Spar Nord Fonden bliver legepladsen i Smidie optimeret med nye bord- og bænkesæt, så de mange besøgende kan få glæde af pladsen og dens aktiviteter.

Legepladsen indgår i Margueritruten, der jævnligt bliver besøgt af gæster fra hele verden året rundt. På pladsen er der desuden to shelters samt toilet og bad til de besøgende gæster. Udover dette bliver legepladsen/lejrpladsen også hyppigt brugt af byens borgere til forskellige arrangementer som blandt andet Sankt Hans, byfest, fællesspisning, koncerter m.m.

- Som lokalbank er vi meget glade for at støtte op om forenings- og friluftslivet i Rebild Kommune. Derfor er det glædeligt, at Spar Nord Terndrup, i samarbejde med Spar Nord Fonden, kan bidrage med økonomisk støtte til optimering af Smidie legepladsens faciliteter. Pladsen er et samlingspunkt for mange borgere og gæster, og derfor vil nye bord- og bænkesæt tilbyde endnu mere værdi for de besøgende, fortæller Torben Kirk, Afdelingsdirektør i Spar Nord Terndrup.

Donationen blev overrakt af bankrådsmedlem Henrik Straarup og kunderådgiver Line Obel fra den lokale afdeling i Spar Nord Terndrup, sammen med repræsentanter for Smidie Borgerforening Per Thomasen og Steen Sofus Jungersen.  

Publiceret d.
19. januar 2023