Gå til hovedindhold

Ny teleslynge til Siem Forsamlingshus

Spar Nord Fonden donerer 15.000 kroner til indkøb af nyt teleslyngeanlæg til Siem Forsamlingshus. Med en teleslynge går lyden direkte ind i brugernes høreapparater, så de bliver fri for forvrængninger i lyden.

5546 · Terndrup · Nyhedsrummet · Siem Forsamlingshus

Donationen på 15.000 kroner fra Spar Nord Fonden skal gå til et helt nyt teleslyngeanlæg til foreningen Siem Forsamlingshus, der er samlingsstedet for de meget aktive beboere i Siem. Den nye teleslynge skal optimere lyden, så den går direkte ind i brugerens høreapparat, og de dermed undgår forvrængninger og uforståelig tale i lyden, hvilket vil være en lettelse for hørehæmmede, der fremover kan deltage i arrangementer på lige fod med andre.

- Som lokalbank er vi glade for, i samarbejde med Spar Nord Fonden, at kunne bidrage med økonomisk støtte til Siem Forsamlingshus. Foreningslivet er en vigtig del i lokalsamfundet, og med optimerede foranstaltninger kan borgere med og uden høreproblemer i Rebild Kommune få stor glæde af diverse arrangementer, fortæller Torben Kirk, Afdelingsdirektør i Spar Nord Terndrup.

Siem Forsamlingshus er et samlingssted for borgerne i Siem, der samles til diverse foredrag, koncerter, dilettanter, børneskuespil, fællesspisninger m.m. Forsamlingshuset er et omdrejningspunkt i byen, og huset benyttes af alle aldre.

Donationen blev overrakt af bankrådsmedlem Henrik Straarup og kunderådgiver Line Obel fra den lokale afdeling i Spar Nord Terndrup, sammen med repræsentanter for Siem Forsamlingshus Hanne Sørensen og Karl Erik Nielsen.

Publiceret d.
11. januar 2023