Gå til hovedindhold

Skal Spar Nord Fonden støtte din lokale forening?

4705 Allerød · Nyhedsrummet · 10X10

Et velfungerende foreningsliv er grundstenen i vores lokalsamfund og en base for fællesskab, trivsel og aktiv fritid for både små og store. Derfor støtter Spar Nord Fonden årligt det lokale foreningsliv med en lang række kontante donationer.

 

Nu har din lokale forening mulighed for at modtage 10.000 kroner til et godt formål, når Spar Nord Allerød på vegne af Spar Nord Fonden uddeler 10 x 10.000 til det lokale kultur- og foreningsliv i Allerød-området.

- Et velfungerende foreningsliv skaber vækst, glæde og samhørighed. Som Hele Byens Bank vil vi rigtig gerne bakke op om det, for det synes vi, Allerød fortjener. Derfor er vi også rigtig glade for, at vi gennem Spar Nord Fonden får mulighed for at give en økonomisk håndsrækning til lokale klubber, foreninger eller initiativer, fortæller Jens Karlsson, direktør i Spar Nord Allerød.

De indsendte ansøgninger bliver efterfølgende vurderet, bedømt og udvalgt af en lokal dommerkomité bestående af: Karsten Längerich, borgmester Allerød Kommune, Jens-Erik Klose, SuperBrugsen Lynge-Uggeløse, Karna Lønne, formand, Allerød Handelsforening og Morten Riise Andersen, reg. revisor fra GBH Revision & Rådgivning A/S.

- Jeg er vært – både når dommerkomitéen skal på arbejde og når de 10 x 10.000 kroner skal overrækkes til en række lokale modtagere. Jeg glæder mig, og jeg håber, vi modtager en masse ansøgninger, slutter Jens Karlsson.

Ansøgningsfristen er 8. juni 2022. Ansøgningen skal indsendes via en speciel skabelon på: sparnordfonden.dk/foreningsliv

Publiceret d.
30. maj 2022