Lokal ungdomsteaterforening modtager hjertevarm donation på 15.000 kr.

6787 Allerød · Nyhedsrummet · Donation

Spar Nord Allerød har, på vegne af Spar Nord Fonden, bevilget en donation på 15.000 kroner til den lokale ungdomsteaterforening Limenas, der har opført mesterlige teaterstykker i mere end 30 år.

Limenas Teater er en traditionsrig ungdomsteaterforening, der har eksisteret i mere end 30 år. Foreningen rummer omkring 120 medlemmer i alderen 11-22 år, der alle brænder for at synge og spille teater. Limenas tilbyder børn og unge vigtige og givende tiltag, der er medvirkende til at opbygge sociale kompetencer og udvikling i et trygt og engagerende miljø.

Som noget helt unikt er Limenas Teater bygget op omkring professionelle rammer, og foreningen søger derfor støtte til at fortsætte de stolte traditioner med børne- og ungdomsmusical i høj kvalitet. Til stor glæde for ungdomsteaterforeningen blev dette ønske om støtte mødt, da Spar Nord Allerød, på vegne af Spar Nord Fonden, kunne overrække en hjertevarm donation på 15.000 kroner.

- Vi er stolte over at kunne støtte op om det blomstrende kultur- og foreningsliv i vores lokalsamfund. Med Spar Nord Fonden som donationsudbyder modtager Limenas Teater et varmt økonomisk skulderklap, der hjælper dem videre med den flotte indsats for de mange unge mennesker, som fremover vil være hovedaktørerne for flere begivenhedsrige teaterstykker i lokalområdet, fortæller Ulla Østermann Jensen, privatrådgiver i Spar Nord Allerød.

I Limenas Teater bliver der hvert år skrevet et originalt teaterstykke med meningsfyldte roller til alle involverede skuespillere. Ungdomsteateret har adresse på Mantziusgården, Johan Mantziusvej 7A, 3460 Birkerød.

Publiceret d.
9. november 2023