Spar Nord Allerød byder velkommen til ny privatrådgiver

7339 Allerød · Nyhedsrummet · Ny Privatrådgiver

Leif Nielsen (56) er tiltrådt stillingen som ny privatrådgiver i Spar Nord Allerød. Her skal han fremover medvirke til, at bankens privatkunder fortsat modtager kompetent og alsidig rådgivning.

Fra start marts har Spar Nord Allerød styrket deres privatafdeling med tilføjelsen af Leif Nielsen. I samarbejde med et stærkt team af rådgivere skal Leif fremover bidrage til den positive udvikling og styrke bankens markedsposition i det nordsjællandske.

Leif tiltræder stillingen med 36 års erfaring inden for den finansielle verden, hvor han blandt andet kommer fra en stilling som privatrådgiver hos Jyske Bank. Det er således en erfaren og kompetent profil, som Spar Nord Allerød får med ombord på holdet.

- Jeg glæder mig til at blive en del af et stærkt team i Allerød, hvor den nære relation til lokalsamfundet og kunderne tiltaler mig meget. Jeg vil gøre mit bedste for at være en god rådgiver og sparringspartner, der kan hjælpe kunderne med at få deres ønsker opfyldt, fortæller Leif Nielsen.

Privat bor Leif i Slangerup sammen med sin hustru. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner, spejder, frimærker, teater, musik og rejser.

Leif Nielsen er tiltrådt stillingen pr. 1. marts 2024, og han er derfor klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Han kan kontaktes på telefon 9616 2070 eller mail lein@sparnord.dk  

Publiceret d.
1. marts 2024