Gå til hovedindhold

Ny kunderådgiver til Spar Nord i Terndrup

5022 Terndrup · Nyhedsrummet · Lokale Nyheder · Navnenyt

Det er et særdeles kendt ansigt i lokalområdet, som fremover kan byde kunderne velkomne i Spar Nords afdeling i Terndrup.

Andreas Lehman Christensen, der er ny kunderådgiver i banken, er således selv opvokset i Terndrup og har familie i byen. I mange år var han også ansat i byens Super Brugsen, mens han tog sin uddannelse, ligesom han i dag slår sine folder på byens bedste fodboldhold.

Det er med andre ord en ny medarbejder med det lokale kendskab i top og en stor bekendtskabskreds i lokalområdet, som fra den 1. september står klar til at tage mod bankkunderne i Terndrup.

Andreas er uddannet finansøkonom hos UCN i Aalborg med speciale i bank og realkredit, og kommer fra en stilling i Spar Nord Vejgård, hvor han også har færdiggjort sin uddannelse.

- Jeg ved fra mine kolleger i Vejgård, at kunderne dér betegner Andreas som en seriøs og kompetent medarbejder, så jeg er sikker på, han også bliver en yderst værdsat rådgiver for vores kunder, når han nu ”vender hjem” til Terndrup, siger Torben Kirk, afdelingsdirektør i Spar Nords Terndrup-afdeling.

Publiceret d.
18. august 2022