Gå til hovedindhold

Ny bankrådsformand for bankområdet i Allerød

Onsdag 30. november 2022 havde Spar Nord Allerød stiftende bankrådsmøde, hvor Peter Nielsen blev valgt som bankrådsformand for bankområde Allerød.

5254 · Randers · Nyhedsrummet · Medarbejderkonference

Vi byder velkommen til den nye bankrådsformand Peter Nielsen, der med stor succes har fungeret som uddeler i SuperBrugsen i Slangerup igennem de sidste 30 år og er et kendt ansigt i lokalområdet.

På produktsiden er alle banker i store træk ens. Forskellen ligger primært i vores menneskesyn og den måde, vi vælger at drive bank på. For hvert bankområde er der tilknyttet et bankråd, der følger den driftsmæssige udvikling, forholder sig til markedsmæssige tiltag og er med til at udstikke bankområdets retning. Bankrådet beskæftiger sig i bankområde Allerød, der dækker over Lillerød, Lynge, Blovstrød, Slangerup, Birkerød, Farum og Værløse.

- Det er en kæmpe ære at blive valgt som bankrådsformand for bankområdet i Allerød. Bankrådets funktion består i at se tingene fra både bankens, kundernes samt aktionærernes side – og det er derfor en værdifuld sparringspartner i spørgsmålet om profilering og markedsbearbejdning. Jeg ser således frem til i samarbejde med det øvrige bankråd at levere værdifuld konsultation til kunder, medarbejdere og aktionærer i det samfund, vi er en del af, fortæller Peter Nielsen, Bankrådsformand i Allerød.

- I Spar Nord har vi valgt en lokal strategi, og vi har et lokalt bankråd, der sikrer, at vi også ser vores forretning fra kundernes, medarbejdernes og aktionærernes side. På den måde opnår vi værdifuld sparring i lokalsamfundet. Onsdag 30. november 2022 havde vi stiftende bankrådsmøde, hvor Peter blev valgt som bankrådsformand for bankområdet i Allerød. Peter er en velkendt ildsjæl i lokalområdet og har et stort netværk. Han kan derfor bidrage med stor erfaring og værdi til bankrådets funktion, fortæller Jens Karlsson, Direktør i Spar Nord Allerød.

Bankrådet tegner banken udadtil. Det gør sig blandt andet gældende i forbindelse med Spar Nord Fondens aktiviteter. Det er bankrådet, der indstiller, hvordan fondens midler skal fordeles, ligesom det er bankrådets medlemmer sammen med direktøren for bankområdet, der repræsenterer fonden i lokalsamfundet.

Der skal lyde et varmt velkommen til Peter Nielsen og det øvrige bankråd. Vi ser frem til et konstruktivt og velfungerende samarbejde.

Publiceret d.
19. december 2022