Gå til hovedindhold

476.970 kroner delt ud til lokale projekter i Horsens

4264 Horsens · Nyhedsrummet · Spar Nord Fonden

I 2021 har Spar Nord Fonden doneret 476.970 kroner til forenings- og kulturlivet i Horsens. Et forenings- og kulturliv der trods påvirkning af Coronakrisen stadig har formået at skabe et miljø for sammenhold og fællesskaber i Horsens.

Med et ønske op at bakke op om lokalsamfundets mange foreninger har Spar Horsens på vegne af Spar Nord Fonden uddelt 479.970 kroner til det lokale forenings- og kulturliv i Horsens og omegn.

For Jan Rasmussen, der er direktør i Spar Nord Horsens, vækker det stor begejstring at kunne bidrage til lokalområdets mange projekter og dermed være med til at gavne det lokalsamfund, som banken og bankens ansatte selv er en del af.

- Det betyder meget for os, at vi i samarbejde med Spar Nord Fonden har haft mulighed for at gøre en forskel for mennesker, foreninger og for fællesskaber i Horsens. De mange donationer er også et bevis på, at vores lokalområde rummer et rigt foreningsliv med mange engagerede ildsjæle, fortæller Jan Rasmussen og fortsætter:

- Det har været fantastisk at være ude og se hvilken glæde donationen fra Spar Nord Fonden har kunne skabe i de mange foreninger, og dermed mærke den forskel som donationerne bidrager til.

Donationerne har gjort en forskel for de mange projekter, der styres af de mange frivillige ildsjæle i Horsens. Projekter, som dækker de mange fællesskaber inden for både kultur, fritid og socialområdet. Tre af donationerne gik til følgende foreninger eller projekter: 

FC Horsens’ etablering af Sydbyens Bevægelsespark. Et udendørs areal, hvor alle kan bevæge sig, træne og være en del af et fællesskab uanset alder og fysisk formåen.

Børnebondegården Dortheasmindes indkøb af mobile indhegninger samt to voilere, som giver de besøgende endnu flere oplevelser. Bondegården favner områder til leg, bevægelse, naturlære og viden omkring landbrugssamfundet og fødevareproduktion.

Palsgaards Sommerspil og deres opsætning i 2021 af musicalen Troldmanden fra Oz. Amatørteaterforeningen har hvert år 200 frivillige ildsjæle, der bidrager til opsætningen af sommerens forestilling.

Publiceret d.
1. marts 2022