Gå til hovedindhold
  • Nyhederarrow-right-1
  • Ny privatrådgiver i Spar Nord Horsens: ”Den gode relation til kunden er en drivkraft for mig”

Ny privatrådgiver i Spar Nord Horsens: ”Den gode relation til kunden er en drivkraft for mig”

7720 Horsens · Nyhedsrummet · Rådgiver

Kim Roersen Nielsen er tiltrådt stillingen som ny privatrådgiver i Spar Nord Horsens. Her skal han fremover medvirke til, at bankens kunder modtager kompetent og alsidig rådgivning.

Fra starten af maj måned har Spar Nord Horsens forstærket deres team med tilgangen af en ny privatrådgiver. Kim Roersen Nielsen er nemlig tiltrådt, og han skal fremover indgå i en stærk privatafdeling, der skal fortsætte den positive udvikling i banken og tilbyde kunderne rådgivning og service i særklasse.

Kim kommer fra tidligere stillinger som privatrådgiver i blandt andet Sparekassen Kronjylland Skanderborg, Nykredit Horsens og Vestjysk Bank Horsens. Han er en stærk profil med 13 års erfaring inden for den finansielle verden, og Spar Nord Horsens ser frem til at få ham med om bord.

- Jeg ser virkelig frem til en spændende hverdag sammen med nye gode kolleger, og jeg glæder mig til at blive en del af Spar Nord og især holdet i Horsens. Spar Nord står stærkt i lokalområdet, og det tiltaler mig meget, at der støttes op omkring foreningslivet. I både Horsens og de omkringliggende byer, fortæller Kim Roersen Nielsen og fortsætter:

- Det er vigtigt for mig at skabe relationer ved at spørge, lytte og forstå kundernes ønsker og planer, for derigennem at finde en løsning, som passer til den enkelte. Jeg motiveres meget af at skabe gode relationer og løsninger med eksisterende samt nye kunder.

Privat bor Kim i Gedved sammen med sin kone Sanja og deres to døtre på henholdsvis 2 og 8 år. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner og sport, herunder padel, hvor han er med i GIF padeludvalg.

Kim Roersen Nielsen er tiltrådt stillingen pr. 1. maj 2024, og han er derfor klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Han kan kontaktes på telefon 7628 6116 eller mail kiro@sparnord.dk.

Publiceret d.
14. maj 2024