Spar Nord Horsens styrker ledelsen med ny afdelingsdirektør for privat

6561 Horsens · Nyhedsrummet · Sofie Ross Laursen

Sofie Ross Laursen (33) er tiltrådt stillingen som ny afdelingsdirektør for Spar Nord Horsens privatafdeling. Her skal hun fremover medvirke til at styrke bankens markedsposition i det østjyske og sikre de rette rammer for rådgivningen af bankens privatkunder.

Spar Nord Horsens har styrket privatafdelingen med tilgangen af Sofie Ross Laursen, der tiltræder som ny afdelingsdirektør. Her skal hun fremover, i samarbejde med et stærkt hold af rådgivere, medvirke til at sikre rådgivning og kundeoplevelser i særklasse.

Med sig i bagagen har Sofie mere end 13 års erfaring inden for den finansielle verden, og hun kommer fra en tidligere stilling som filialchef i Sydbank Grindsted, hvor hun har haft ansvaret for privat- og totalrådgivere. Det er således en stærk profil, som Spar Nord Horsens får med om bord på holdet.

- Jeg ser meget frem til at lære mine nye kolleger at kende og sørge for, at de har en fantastisk arbejdsdag med bedst mulige forudsætninger for at lave gode forretninger med vores kunder. Jeg glæder mig til at blive en del af en bank med en stærk lokalforankring samt glade og tilfredse kunder og medarbejdere, fortæller Sofie Ross Laursen.

Privat bor Sofie i Hedensted med sin kæreste og hendes to piger på henholdsvis 10 og 14 år. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner, løb, fodbold og padeltennis.

Sofie Ross Laursen er tiltrådt stillingen pr. 1. september 2023, og hun er derfor klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Hun kan kontaktes på telefon 7628 6112 eller mail srl@sparnord.dk.

Publiceret d.
14. september 2023