Gå til hovedindhold

40 år i samme bank – og med mod på endnu flere

3Linkedin · 1600X900

Bankfuldmægtig og souschef i Spar Nord Terndrup Søren Jørgensen kan den 1. august fejre sit 40 års jubilæum i banken.

Bortset fra en kort afstikker til Sparekassen Himmerland har Søren Jørgensen tilbragt hele sin karriere i Spar Nord. Før han kom til Terndrup-afdelingen i 2008, var han bl.a. i adskillige år afdelingsdirektør i bankens daværende afdeling i Bælum.

Boligområdet har Sørens store interesse, og det er derfor helt naturligt, at han er afdelingens boligansvarlig. I en årrække var han ligeledes vurderingsansvarlig for Totalkredit.

Selvom dåbsattesten afslører, at han med sine 65 år sagtens kunne begynde at overveje at skifte jobbet ud med en tilværelse som pensionist, har han ingen aktuelle planer om at lægge arbejdstøjet på hylden – beslutning, der helt sikkert vækker glæde hos både kunder og kolleger.

Rådgivning af kunderne har altid været et af Sørens store fokusområder, og udover at levere kompetent rådgivning, roses han især for sin evne til at matche kundernes behov og sit store lokalkendskab – evner der jævnligt kommer både kunder og kolleger til gavn. Internt i banken beskrives han som en god og altid hjælpsom kollega med samarbejdsevner i top.

Privat betyder familien meget for Søren, hvor især den nye titel som farfar passer ham godt. Fritiden bruges gerne på golfbanen i Rold Skov Golfklub eller på traveture med familiens hund Ludvig.

Jubilæet fejres under private former.

Publiceret d.
14. juli 2022