Sparnord.dk bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.   Luk   |   Læs mere.

Luk 
96344000
 

Spar Nord MasterCard

Vedrørende tilbud fra Nordjyske Bank

Nordjyske Bank har 18. december meddelt, at banken har til hensigt at fremsætte et købstilbud på Nørresundby Bank. Spar Nord vil i løbet af kort tid gøre sin stilling klar og melde ud herom.

Et Spar Nord MasterCard er et internationalt kreditkort, der giver dig adgang til at handle mere end 32 millioner steder verden over. Med et Spar Nord MasterCard får du op til 42 dages kredit og adgang til kontanter 24 timer i døgnet. Det giver økonomisk fleksibilitet - i fysiske butikker og på internettet.

Betalingskort

Fordele ved køb

Er du Stjernekunde i Spar Nord får du en række gratis fordele med dit Spar Nord MasterCard, der gør dit køb sikrere og billigere. Eksempelvis 90 dages forsikring af dit køb (mod tyveri, skade, etc.), 90 dages prissikring, der dækker differencen, hvis du finder varen billigere hos en anden udbyder, udvidet reklamationsret, der fortsætter 3 år efter den normale reklamationsret er udløbet. Dermed har du op til 5 års reklamationsret på dine køb.

Sikker nethandel med Verified by Visa og MasterCard SecureCode

Opret dig allerede i dag og opnå en mere sikker nethandel. Det er blevet nemmere at handle i forretninger, der er tilmeldt de internationale sikkerhedsstandarder Verified by VISA og MasterCard SecureCode.

Opret din kode hos Nets og læs mere om den internationale sikkerhedsstandard og se hvilke skærmbilleder, du vil møde, når du handler i en forretning tilsluttet Verified by Visa og/eller MasterCard SecureCode.

Rejseforsikring i hele verden for hele familien

Dit Spar Nord MasterCard kan udstyres med en solid rejseforsikring, der dækker hele familien i hele verden. Du kan selv vælge den pakke, der passer dig bedst, men fælles for Spar Nord MasterCards rejseforsikringer er, at dækningen er usædvanligt god, og at det er meget nemt at få hjælp, når det gælder.

Rentefri kredit

Når du vælger et Spar Nord MasterCard, får du en rentefri kredit på 30-50.000 kr. Kredittens størrelse aftales med din rådgiver. Vores rentefri kredit gælder i op til 42 dage, og det gør din økonomi mere fleksibel.

Frihed til at gøre det du vil

Med et Spar Nord MasterCard kan du som udgangspunkt hæve op til 3.000 kroner i døgnet og i alt 15.000 kr. om måneden i pengeautomater. Har du brug for større fleksibilitet, kan du aftale andre beløb med din rådgiver. Du kan også få et ekstrakort til kontoen, som du kan give til et familiemedlem. Når du handler i butikker, må du bruge op til 25.000 kr. i døgnet. Hver måned kan du se en oversigt over, hvor meget du har brugt dit Spar Nord MasterCard. På den måde har du altid fuldt overblik over dit forbrug.

Du kan få dit MasterCard lige som du vil. Fra det helt basale kreditkort til den store løsning med omfattende forsikringer og tilknyttede services som Priority Pass, der giver dig loungeadgang i lufthavnen og rabatter på billeje og hoteller over hele kloden. Det er dig, der bestemmer, og herunder kan du se og sammenligne de mange muligheder.

Kontaktløs betaling

Med et Spar Nord MasterCard kan du gøre brug af "kontaktløs betaling". Spar Nord MasterCard produceret fra februar 2015 er nemlig suppleret med en indbygget sender, som gør, at du nu kan betale, uden at kortet har fysisk kontakt til kortterminalen.

Når ekspedienten har registreret dit køb, holder du bare dit kort helt hen til terminalen for at betale. Du behøver hverken skrive under eller taste din kode, når du betaler beløb under 200 kr.

Læs mere om kontantløs betaling (pdf)

Et godt råd ...

Du kan sædvanligvis anvende dit Spar Nord MasterCard alle steder i udlandet, hvor der skiltes med det. Er du i tvivl, så spørg stedet, inden du handler. Du finder en søgemaskine over pengeautomater i hele verden på www.mastercard.dk.

Der kan være mindre forskelle på måden at betale på fra land til land og fra forretning til forretning. I de fleste forretninger vil det fremgå ved terminalen, hvordan du gør. Har du brug for hjælp, kan ekspedienterne guide dig gennem processen.

Langt de fleste steder verden over sker betalingen uden problemer. Der kan dog opstå situationer, hvor ekspedienten ikke er vant til at tage imod betaling med udenlandsk udstedte kort. Det kan betyde, at betalingen tager lidt længere tid, end du er vant til i Danmark.I sjældne tilfælde er det lokale system indrettet sådan, at terminalen ikke kan få elektronisk forbindelse til Danmark. Dermed kan terminalen ikke tjekke dit kort og din PIN-kode. Er det en selvbetjeningsautomat, for eksempel en benzinautomat, kan det betyde, at du ikke kan anvende dit betalingskort. Betaling må i stedet ske kontant eller i en anden automat, der kan kalde op elektronisk. 

Oplever du problemer med at bruge dit Spar Nord MasterCard i udlandet, kan du døgnet rundt ringe til Nets' Kundeservice på telefon +45 44 89 29 29, alternativt i Spar Nords åbningstid på telefon +45 96 34 40 00.

Indsigelse på korttransaktioner

Som kortholder har du i en række situationer mulighed for at få tilbageført en betaling. Opdager du for eksempel, at der har været korttransaktioner på din konto, du ikke kan godkende, eller har du ikke modtaget varer eller services, som du har købt med dit kort, kan du gøre indsigelse.

Læs mere om dine muligheder for at få tilbageført en betaling.

Kort og rejseforsikring

Dine muligheder for refusion afhænger af, hvorledes du har betalt rejsen.

  • Har du købt en pakkerejse, skal du henvende dig hos Rejsegarantifonden. 
  • Har du alene købt en flybillet hos rejsearrangøren og evt. tilkøbt en konkursdækning, skal du henvende dig hos Rejsegarantifonden. 
  • Har du betalt med Dankort, er det sidestillet med, at du har brugt kontanter til at betale rejsen, og der er desværre ikke mulighed for at refundere beløbet. 
  • Har du alene købt flybilletter hos rejsearrangøren med et Spar Nord MasterCard eller Visakort, har du mulighed for at få beløbet refunderet.

Læs mere om dine muligheder for at få tilbageført en betaling.

Det kommer an på hvilket kort, der er bortkommet: Er det et Dankort, VISA/Dankort eller et hævekort, skal du kontakte Spar Nord Kundeservice på 96 34 40 00. Uden for Spar Nords åbningstid skal du ringe til Nets på 44 89 29 29. Er det dit Spar Nord MasterCard eller Spar Nord MasterCard Debit, der er bortkommet, kan du ringe til Nets på 44 89 27 50 hele døgnet.

If Assistance svarer hele døgnet på +45 70 13 13 34.

If Kundeservice svarer på alle hverdage fra kl. 8.30 til 16.00 på 36 87 45 25.

Du tilmelder dig Verified by VISA & MasterCard SecureCode
Nets' hjemmeside.

Du kan designe dit eget lige her.
Bemærk, at bestillingsgebyret for at få individuelt design er 150 kr. Og ved erstatning/genbestilling af kort med individuelt design inden udløb er prisen ligeledes 150 kr. Se mere under priser, vilkår og regler.

Med et Spar Nord MasterCard kan du få rabat på billeje og ekstra fordele Hertz og Avis. Rabattens størrelse vil afhænge af det konkrete lejemål - kontakt selskaberne for yderligere informationer.

Specielt vedr. Avis
Du får rabat på billeje i Danmark og Europa med dit Spar Nord MasterCard. Derudover får du blandt andet prisgaranti ved reservation og kopi af afregning på e-mail. Du bestiller ved at ringe til Avis ReservationsCenter på tlf. 33 26 80 80 eller online på 
www.avis.dk .

Rabatkoder:

N734101 - MasterCard 
K306501 - Stjerne MasterCard (guldkort)

Med et personligt Avis Billejekort er du et kendt ansigt hos Avis i hele verden. 
Bestil et Avis Billejekort her til dit Spar Nord MasterCard og Spar Nord Stjerne MasterCard.

Har du et Spar Nord Business Platin kan du kontakte Avis på tlf. 33 26 80 70 eller 
kundekort@avis.dk  for at få dit Avis Preferred kort.

Specielt vedr. Hertz
Hos Hertz får du rabat i 150 lande verden over. Hertil kommer et væld af andre fordele og rabatter. Klik på linket nedenfor for at se Hertz' tilbud, og hvordan du booker bil med rabat.

- Spar Nord MasterCard (classic)
- Spar Nord Stjerne MasterCard (Guld)
- Spar Nord Platin MasterCard

Men du kan også ringe på tlf. 33 17 90 00 for at booke bil.

Ved akut skade
Har du en akut skade, skal du kontakte If Assistance, som har døgnåbent - 24 timers service.

Ring: 70 13 13 34
Mail: rejseassistance@if.dk

Ikke akut skade/spørgsmål til skade
Har du en ikke akut skade eller spørgsmål til en anmeldt skade, skal du kontakte If Rejseskade.

Åbningstider: Alle hverdage mellem kl. 8.30 og 16.00

Ring: 36 87 45 25
Mail: rejseforsikring@if.dk


Du kan anmelde en skade her
.

Du kan bestille et rejsecertifikat i forbindelse med rejser til lande, som kræver det.

Cuba kræver ved indrejse, at kortholder kan fremvise et certifikat (skriftlig bekræftelse) på, at kortholder har en gyldig rejseforsikring.

Rusland kræver ved ansøgning om turistvisum, at der vedlægges et certifikat (skriftlig bekræftelse) på, at kortholder har en gyldig rejseforsikring. 

Udfyld rejsecertifikat her.

Har du spørgsmål i forbindelse med udstedelse af certifikater, kan Spar Nord Kortservice kontaktes på telefon 9634 4300 eller på mail kortservice@sparnord.dk

Du har mulighed for at tegne tillægsforsikringer til den rejseforsikring, som er tilknyttet Spar Nord MasterCard. Det betyder, at du kan tilpasse dit forsikringsbehov selv ved store rejser og længere ophold i udlandet.

Vælg mellem:

  • Udvidelse af Rejsedage ud over de 60 dage
  • Udvidelse af Afbestillingssummen
  • Udvidelse af Erstatningsrejse- og feriekompensationssum

Du tegner tillægsforsikringerne direkte hos If Forsikring ved at benytte bestillingsblanketten. Priser og betingelser står i blanketten.

Bestilling af tillægsforsikringer

Har du spørgsmål til tillægsforsikringerne, kan If kontaktes på telefon 3687 4505 eller på mail personuw@if.dk.

Se mulighederne for anvendelse af dit betalingskort i udlandet her.

Har du brug for at spærre dit Spar Nord-kort?

Er dit betalingskort bortkommet, kan du spærre det døgnet rundt hos Nets Kundeservice.

Tal kort med en bank, der forstår dig

Din rådgiver i Spar Nord kan hurtigt hjælpe dig med at få de rigtige kort på hånden. Hos Spar Nord er de gode råd gratis så ring eller skriv til os i dag eller kontakt din rådgiver direkte i Spar Nord Netbank.

Ring til os

Mandag - onsdag

8:00 - 16:00

Torsdag

8:00 - 18:00

Fredag

8:00 - 16:00

Bestil et møde med din rådgiver

Har du adgang til Spar Nord Netbank? Log ind med dit NemID og bestil et møde direkte i din rådgivers kalender.

Skriv til os

Har du adgang til Spar Nord Netbank, kan du skrive direkte til din rådgiver i Netbanken. Vi bestræber os på at besvare din e-mail inden for 24 timer på hverdage.

 Jeg er kunde i Spar Nord

Tak for din henvendelse

Vi har registreret følgende