Visa: En betalingsløsning fuld af fordele

Vi vil gerne hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine Visa-kort. Derfor har vi samlet et overblik over de seks bedste betalingsfordele her.

Gettyimages 1093925856

1. Få penge tilbage på dine køb med cashback

Med dit Visa-kort kan du få op til 20 % af dit køb tilbageført på din Spar Nord-konto, hver gang du handler i flere hundrede butikker, restauranter og webshops. Du kan få cashback på alt lige fra taxature og restaurantbesøg til tøjindkøb, elektronik og hotelophold - og vi laver hele tiden nye cashback-aftaler til dig.

Se alle cashback-fordelene her

 

2. Betal med smartphone eller smartwatch

Tilknyt dit Visa-kort Apple Pay, Google Pay, Fitbit Pay og Garmin Pay og betal sikkert og hurtigt med enten smartphone eller smartwatch i alle dagligvarebutikker og forretninger, der understøtter kontaktløse betalingskort. Du kan trygt bruge denne betalingsform, da dit kortnummer ikke bliver overført til betalingsterminalen og delt med butikkerne.

Betalingsformen kan bruges i både Danmark og i udlandet, og det er nemt at skifte mellem dine forskellige tilknyttede kort.

3. Rejseforsikring

Med et Visa Kredit-kort har du mulighed for at tilkøbe en rejseforsikring på dit kort. Du kan vælge mellem 3 forskellige rejseforsikringer, som dækker dig og din familie i hele verden i op til 60 dage – og de omfatter bl.a. hospitals- og lægeudgifter samt afbestilling og dækning ved et flyselskabs konkurs. Vælger du Stor og Udvidet rejseforsikring, så omfatter forsikringen også forsinket, beskadiget og bortkommet bagage samt festival- og kulturdækning, så du kan få refunderet koncert- og festivalbilletter op til et vist beløb i tilfælde af sygdom.

Du kan vælge mellem Visa Basis Rejseforsikring, Visa Stor Rejseforsikring samt Visa Udvidet Rejseforsikring.

Få en oversigt over forsikringerne her

 

4. Betal kontaktløst

Med Visas betalingskort kan du hurtigt, nemt og sikkert betale kontaktløst. Det betyder, at du kan betale blot ved at holde dit kort hen til terminalen. I Danmark behøver du ikke at indtaste din pinkode, hvis beløbet er under 350 kr. I udlandet skal du dog være opmærksom på, at det er de lokale grænser, der er gældende.

Selvom kortet er kontaktløst, kan det stadig bruges som et traditionelt kort, hvor du indsætter det i terminalen og taster din pinkode.

5. Få kontrol over dit Visa-kort

Med dit betalingskort fra Visa kan du selv kontrollere i din net- og mobilbank, hvordan dit kort må benyttes. Du vælger selv, hvilke lande dit kort kan bruges i – og om dit kort må benyttes til nethandel, online casinospil eller andre særlige kategorier. Kontrollen ligger altså i dine hænder.

6. Gør onlinehandlen mere sikker

Med dit Visa-kort kan du tilmelde dig sikkerhedsløsningen Visa Secure. Det øger sikkerheden, og gør det endnu sværere for svindlere at misbruge dit kort.

Tilmeld dine kort her

Publiceret d.
1. juli 2023

Nyheder