Kickstart af samarbejdet mellem Spar Nord og Danish Business Angels (DanBAN)

Spar Nords hovedsæde dannede rammerne om et velbesøgt kick start-event af samarbejdet mellem Spar Nord og Danish Business Angels (DanBan). Mere end 100 deltagere havde tilmeldt sig eventet, hvor bla. Mia Wagner fra Freeway-koncernen holdt foredrag.

Mange følger interesseret med, når Løvens Hule ruller over skærmen – TV-programmet, hvor iværksættere fremlægger deres forretningside for et panel af potentielle investorer, løver, i håb om at netop deres ide, er god nok til at får økonomisk opbakning fra en investor.

Dette event var en introduktion til vores samarbejdspartner, Danish Business Angels (DanBAN), som gav deltagerne mulighed for selv at blive investor i en startup virksomhed, der indledningsvist er screenet af DanBAN. Et supplement til nuværende investeringer i fx værdipapirer.

Eventet blev skudt i gang med et foredrag af Mia Wagner, direktør for Freeway-koncernen og løvinde i Løvens Hule. Kristian Busk Mouritzen, medlem af DanBAN, fortalte hvorledes han investerer i startups. Eftermiddagen blev krydret med indlæg fra Jakob Neua Nørgaard, founder af Penneo og Estaldo, om eventyret som startup til IPO (…. Og forfra igen) og fire stærke pitches fra nøje udvalgte startups.

Som afslutning på en inspirationsrig eftermiddag, blev der serveret tapas mens deltagerne netværkede.