Gå til hovedindhold

Vikingemarked i Hobro støttes med 25.000

4847 Hobro · Smarp 1600X900px · Donationer2

Efter en pause på to år på grund af corona-situationen hilser foreningen bag vikingemarkedet den kontante håndsrækning meget velkommen.

Det er snart 20 år siden der første gang blev holdt vikingemarked i Hobro, men de sidste to år har publikum måttet kigge langt efter markedet på Sildehagen.

- Tilbage i opstartsårene var Spar Nord Hobro og Spar Nord Fonden med til at sikre økonomien for vikingemarkedet, og vi er glade for og stolte over at have været med til at skabe grundlaget for det gode kulturelle arrangement, som markedet har udviklet sig til. Som hele byens bank bakker vi derfor også gerne op, når vikingemarkedet skal genstartes efter coronapausen, siger Frank Kristensen, direktør i Spar Nord Hobro med henvisning til de 25.000 kroner, som han på vegne af Spar Nord Fonden har overrakt til Visti Søvsø Hansen, formand for Foreningen Vikingemarked i Hobro.

- Vi har ligget helt stille de sidste to år, så vi skal have startet markedet op på ny. Vi er en forening, der er drevet på frivillig basis, og vi plejer at låne os frem, når vi skal bruge forskellige ting til markedet. Det er dog ret krævende, at vores frivillige hvert år skal bruge tid og kræfter på det. Vi vil hellere bruge de frivilliges kræfter til at afvikle selve vikingemarkedet, så det er en stor hjælp, at vi nu får råd til at investere i flere af de ting, som vi bruger til markedet. Derfor betyder donationen også en hel del for os, fortæller Visti Søvsø Hansen.

Vikingemarkedet finder sted i weekenden den 6-7. august 2022 på Sildehagen i Hobro. Markedet er drevet af ca. 150 frivillige vikinger og lokale medhjælpere og har traditionelt trukket op til 2000 besøgende på de tidligere markeder.

Publiceret d.
15. juli 2022