Gå til hovedindhold

Tjek din bolig: Se, hvor meget du kan spare med en energirenovering

45 · Topfoto 5

Går du med tanker om at energirenovere din bolig, så er Energiberegneren fra Totalkredit et godt sted at starte. Den kommer nemlig med konkrete anbefalinger til energiforbedringer, du kan lave i netop dit hjem. Prøv beregneren her – og se, hvor meget du kan spare.

Du skal blot indtaste din adresse. Det er alt, hvad der kræves for at få Energiberegneren til at give dig en indikation på, om det kan svare sig at energirenovere dit hus. Se her, hvordan du bruger beregneren – trin for trin.

1. Indtast din adresse: Beregneren kan anvendes til fritliggende parcelhuse (ikke sommerhuse, rækkehuse og lejligheder).

2. Tjek husets oplysninger: Beregneren indhenter oplysninger om huset fra Bygnings- og Boligregisteret (BBR) eller husets energimærke. Hvis oplysningerne ikke er korrekte, kan du ændre dem ved at klikke på ”Ret oplysninger”.

3. Se forbedringsforslag: Du får vist op til tre forslag til mulige forbedringer samt et bud på, hvad forbedringerne koster at udføre. Derudover vises den årlige CO2-besparelse.

Kom godt fra start med et Energitjek

Start med at kontakte din rådgiver for at høre mere om dine muligheder. I samarbejde med Totalkredit, tilbyder vi et Energitjek, sådan at du kommer godt fra start med din energirenovering. Det får du:

  1. Besøg af en energikonsulent, som gennemgår din bolig og giver dig konstruktiv og konkret sparring
  2. En digital energi- og vedligeholdelsesplan, så du bevarer overblikket og kan prioritere dine planer
  3. Et energimærke, som du b.la. har brug for, når du søger offentlige tilskud (valgfrit).

Energitjek med energimærke 4.495 kr. – Spar 3.000 kr.
Energitjek uden energimærke 1.495 kr. – Spar 2.000 kr.

Publiceret d.
11. juni 2020

Gemmer dit hus på energiforbedringer?

Kontakt din rådgiver og få en snak om dine muligheder.