Publiceret d. 01.12.2020

Spar Nord Silkeborg får ny afdelingsdirektør

Asger Dissing Munk (36) tiltræder pr. 1. december som ny afdelingsdirektør i Spar Nord Silkeborg, hvor han fremover skal understøtte den positive udvikling i afdelingen og sikre de rette rammer for rådgivningen af bankens kunder i og omkring Silkeborg.

Spar Nord Silkeborg har hentet Asger Dissing Munk til stillingen som ny afdelingsdirektør. Her kommer han fremover til at lede afdelingens 9 medarbejdere og stå i spidsen for den daglige drift i tæt samarbejde med de nærliggende afdelinger.

Med sig har Asger mere end 16 års erfaring fra den finansielle verden. Senest har han siddet som afdelingsleder i privatafdelingen i Sydbank Silkeborg, hvor han har været ansat siden 2015. Han er derfor et velkendt ansigt i Silkeborg og bidrager med en stærk profil i det fortsatte arbejde med at styrke bankens markedsposition.

- Jeg glæder mig meget til at overtage ansvaret for afdelingen i Silkeborg og bidrage til den fortsatte vækst. De værdier som banken arbejder efter, harmonerer med min egen tilgang til at drive bank - både på den korte og den lange bane. Derfor er jeg glad og stolt over at skulle stå i spidsen for det gode hold på Borgergade, fortæller Asger Dissing Munk og fortsætter:

- Jeg er født og opvokset i Silkeborg, og det har givet mig et stort netværk i og omkring byen. Det vil jeg benytte til at sætte Spar Nord endnu mere på landkortet, og så glæder jeg mig til, sammen med medarbejderne, at levere endnu flere gode kundeoplevelser til nye og eksisterende kunder.

Privat bor Asger med sin kone Karina og parrets to børn på 8 og 12 år i Silkeborg. Fritiden bruges på familie, hund og venner samt en fodboldkamp på stadion i ny og næ. Asger er medlem af erhvervsnetværket “Stol på Mennesker” i Silkeborg. Et netværk med en alternativ tilgang til det at skabe relationer via netværk. Derudover er både Asger og hans kone frivillige indsamlere og koordinatorer for Dansk Flygtninge Hjælps landsindsamling, ligesom han er engageret i den lokale fodboldklub i Sydbyen, MKS.

Del artiklen