Gå til hovedindhold

Spar Nord Frederikshavn bakker op om Verdensmålsugen

5051 Frederikshavn · Nyhedsrummet · Verdensmaalsugen

Spar Nord markerer Verdensmålsugen i Frederikshavn Kommune ved at invitere kunder og andre interesserede ind til en snak om energiforbedringer og finansiering.

Når Frederikshavn Kommune den 5.-11. september sætter FN’s Verdensmål på dagsordenen i Verdensmålsugen bliver det med en masse aktiviteter på tværs af kommunen.

I Spar Nord Frederikshavn har man også valgt at bakke op om ugen og et arrangement i bankens lokaler den 8. september skal sætte fokus på energiforbedringer og finansieringen af dem.

- Også i bankverdenen fylder ESG og dermed FN’s verdensmål mere og mere.  Så derfor er det helt naturligt, at vi bakker op om Verdensmålsugen. Vi glæder os meget til at byde indenfor til en snak om energiforbedringer, og uanset om du bor i eget hus eller i lejebolig er der kyndig hjælp at hente fra de fagpersoner, som vi har allieret os med, forklarer Morten Kock, direktør i Spar Nord, og tilføjer:

- Vi håber, at rigtig mange vil kigge forbi banken. Det kunne jo også være at nogen bliver inspireret til energiforbedringer, der kræver lidt finansiering, så klarer vi selvfølgelig også det.

Til arrangementet vil der være mulighed for at få en snak med en konsulent fra Energistyrelsens SparEnergi-initiativ, som kan gøre dig klogere på, hvilke muligheder du har for at spare på energien.

Desuden vil Strandby El Teknik være til stede for at besvare spørgsmål om, hvordan du konkret kan gribe energiforbedringer an, mens arkitekt firmaet ArkiNord kan svare på spørgsmål om hvilke muligheder for energiforbedringer, der kan være på netop din bolig.

Alle er velkomne til en snak om energiforbedringer og finansiering hos Spar Nord Frederikshavn den 8. september fra 13-16.00 i bankens lokaler på Danmarksgade 48 i Frederikshavn.

Publiceret d.
30. august 2022