Spar Nord Fonden giver Gentofte Løbeklub flot donation

Endnu flere borgere i Gentofte Kommune kan se frem til løbeoplevelser i 2022, hvor både Strandvejsløbet og Gentofteløbet har fået en flot donation fra Spar Nord Fonden på 80.000 kroner.  

Der var store smil at spotte hos de mange løbere i Gentofte Løbeklub, da medlem af Gentofte kommunalbestyrelse og bankrådsmedlem i Spar Nord bankområde København, Malene Brandt samt privatkunderådgiver i Spar Nord Lyngby, Helle Sjørring Tolman, overrakte en donation på 80.000 kroner til Gentofte Løbeklub på vegne af Spar Nord Fonden.

I Gentofte Løbeklub er de utroligt glade og taknemmelige for den store donation fra Spar Nord Fonden.

- Med donationen fra Spar Nord Fonden vil vi kunne arrangere og gennemføre de to løb på et helt andet niveau end vi ellers kunne. Vi får mulighed for at komme bredere ud og tiltrække langt flere løbere. Dermed håber vi, at vi får flere til at snøre løbeskoene, og at vi får udbredt kendskabet til Gentofte Løbeklub. Vi er en relativt ny løbeklub med blot fire år på bagen. Derfor er vi også stolte over, at Spar Nord Fonden bakker os så flot op, fortæller forkvinde i Gentofte Løbeklub Linda Gry.

Det ene løb som Spar Nord Fonden har doneret til er Strandvejsløbet, der finder sted den 1. maj 2022. Løbet består af en 5 km rute, og er for alle både familien, motionisten og den hurtige løber, der går efter en personlig rekord. Det andet løb er Gentofteløbet, som finder sted den 28. august 2022. Gentofteløbet er et udpræget løbefest for hele familien.

Ifølge Malene Brandt er donationen fra Spar Nord Foden med til, at Gentofte Løbeklub kan give flere borgere i Gentofte Kommune mulighed for at deltage aktivt i et lokalt løbefællesskab.

- Gentofte er en aktiv kommune og det er netop igennem stærke ildsjæle, frivillige og foreningsliv, at mange gode initiativer opstår. Det er vores ønske at mange flere foreninger vil ansøge Fonden, således at vi i lokalsamfundet kan få et endnu bredere fællesskab, fortæller Malene Brandt.

At ville styrke den lokale sammenhængskraft og engagement bakkes også op af Spar Nords afdeling i Lyngby.

- Vi vokser kraftigt i vores markedsområde, der omfatter kommunerne Gentofte, Rudersdal og Lyngby/Taarbæk, og vi er stolte af, at kunne understøtte det lokale foreningsliv i Gentofte, siger Helle Sjørring Tolman og fortsætter:

- Vi ønsker at være tilgængelige, og vi prioriterer personlige relationer meget højt. Vi glædes over at kunne være med til at skabe værdi for både børn og voksne, særligt efter en lang periode hvor mange ikke har kunnet komme ud og være en del af fællesskabet.

Spar Nord Fonden støtter fællesskaber indenfor kultur, social og fritid med donationer, der kan mærkes. Donationer som gør en reel forskel for mennesker, for foreninger og for fællesskaber. Ønsket er at samle mennesker om interesser, der beriger netop dem og som skaber sammenhold på tværs af samfundet.

 

Om Spar Nord Fonden

Spar Nord Fonden ønsker at styrke fællesskabsfølelsen og samhørigheden mellem mennesker, så det mærkes og får betydning for hver enkelt. Derfor har Fonden med sine donationer særligt fokus på projekter og initiativer, som ideudvikles, gennemføres og opleves i fællesskab.

Spar Nord Fonden støtter fællesskaber inden for kultur, fritid og sociale projekter med donationer, der kan mærkes. Donationer som gør en reel forskel for mennesker, for foreninger og for fællesskaber. Spar Nord Fonden vil bidrage til at samle mennesker om de interesser, der beriger netop dem og som skaber sammenhold på tværs af samfundet. Lokalt, regionalt og nationalt.

Sidste år støttede Spar Nord Fonden 815 projekter med i alt 50 mio. kroner. Gode fællesskaber er dem, der mærkes 

Læs mere om Spar Nord Fonden og ansøg her: https://sparnordfonden.dk//

Publiceret d.
10. marts 2022