Gå til hovedindhold

Spar Nord Aars byder velkommen til ny privatrådgiver

Karen Valsted Larsen (39) er tiltrådt stillingen som ny privatrådgiver i Spar Nord Aars. Her skal hun fremover medvirke til at sikre bankens kunder kompetent og alsidig rådgivning.

6425 Aars · Nyhedsrummet · Karen Valsted

Spar Nord Aars har ansat Karen Valsted Larsen som ny privatrådgiver. Med sig i bagagen har hun 18 års erfaring inden for den finansielle verden, og fremover skal hun i samarbejde med et stærkt hold af rådgivere medvirke til at styrke lokalbankens markedsposition i det nordjyske.

Karen kommer fra tidligere stillinger som finansiel rådgiver i Lån & Spar, privatrådgiver i Sparekassen Danmark og landbrugskunderådgiver i Jutlander Bank. Her har hun draget sig mange erhvervsmæssige erfaringer, der gør hende til en yderst kompetent profil, som Spar Nord Aars nu får glæde af.

- Jeg glæder mig meget til at møde kolleger og kunder, og jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe kunderne, så de kan få opfyldt deres ønsker og drømme. Derudover er Spar Nord altid synlige i lokalsamfundet, og det tiltaler mig meget, fortæller Karen Valsted Larsen.

Privat bor Karen i Aars med sin samlever og deres 2 børn på henholdsvis 5 og 8 år. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie og venner samt gå- og løbeture.

Karen er tiltrådt stillingen pr. 1. august 2023. Hun er derfor klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Hun kan kontaktes på telefon 7224 5806 eller mail kvl@sparnord.dk.

Publiceret d.
24. august 2023